Імміграція до Манітоби
-
Так. Іншого виходу немає у вас
-
дякую
-
Дуже прошу не пишіть в приват. Я не надаю приватних консультацій навіть за великі гроші. Маєте запитання - питайте тут. Вся інформація є у моєму #відео та тут у чаті. t.me/uccmb/92347
-
Кожних два тижні по Skilled Worker in Manitoba - SWM
-
Оу, ось навіть як є. Дякую, не знав за це.
-
Якщо ви зараз подасте ЕОІ, то ви будете в пулі кандидатів вже. Наступний раунд відбору МПНП кандидатів з пулу буде 13 липня.
-
Шукайте приклад ЕОІ для SWM в закріплених повідомленнях
-
Пишіть МПНП терміново, якщо ви вже подалися на номінацію, щоб не відмовили вам по misrepresentation Під час подачі ЕОІ дуже чітко пише, що ви повинні на 100% відповідати тим вимогам, які ви вказуєте. Вся інформація та документи про вашу освіту, досвід роботи тощо повинна бути у вас на момент подачі ЕОІ, а не десь потім. Інший варіант - просто відкликати аплікацію на номінацію і подати ЕОІ заново без тих 75 балів
-
Підкажіть така ситуація коли заповнював на EOI клеймив 75 балів за досвід роботи (4 роки),але зараз розумію що підтвердити його не можу бо працював не офіційно і вже подав на номінацію доки,йду як SWM як зварювальник,питання чи можна якось змінити аплікацію щоб убрати ті 75 балів?чи як діяти в цій ситуації?
-
Отримав eoi та подав на номінацію,але саму номінацію ще не отримав
-
Вас відібрали чи ви тільки подали ЕОІ?
-
Зайдіть у свій акаунт і гляньте. Там буде кілька лінків
-
А як відкликати номінацію?
-
У будь-якому це misrepresentation
-
Ну можна написати в МПНП, якщо кількість балів дуже висока і -75 балів не грає ролі в тій конкретній вибірці за конкретну дату.
-
Або пишіть до MPNP напряму. If you wish to withdraw your MPNP application and you have not yet been nominated, email immigratemanitoba@gov.mb.ca with your request.
-
Заходите в акаунт і шукаєте опцію withdraw application. Там вроді потрібно чекати 6 місяців для нового ЕОІ тоді, зразу ви не зможете податися.
-
Як же ви підтвердили досвід документально? Ви повинні були надати документи для підтвердження того досвіду.
-
Дякую.
-
А в мене без досвіду 685.тоді як ви рекомендуете діяти бо подав на номінацію 3 дні назад
22 Jan 2023, 05:40
71225/229721
10 minutes ago