Імміграція до Манітоби
-
А там можете порахувати) 30*на мінімальну зп за год і бачимо скільки "задовільно" 😁
-
Дякую, що дали знати
-
Я вперше бачу таке. Є вимога про години - не менше 30 год на тиждень.
-
Я цього не знаю, тому і питаю 😅
-
Я подавав на номінацію переклад трудової книжки и отримав номінацію. Референсів не було.
-
Добре це почути на живому прикладі. Раніше тут казали, що таке не підходить. Так буде простіше людям з документами впоратися.
-
One post secondary program two years or longer
-
Third line in the table
-
Ще таке питання стосовно баллів за навчання. В мене є диплом бакалавра, проте тут немає такої опції. Цей диплом буде зараховуватися за 23 балли?
-
Як я розумію, ці балли можливо отримати тільки якщо певний час я б проживала та працювала в одному регіоні Канади, а потім вирішили переїхати у Манітобу?
-
У вас кредитна картка? Переведіть свої кошти скільки вам потрібно оплатити на кредитну і так оплачуйте. Я телефонувала на номер, вказаний на кредитці і відповіли що так можна робити і немає ліміту. Ви платите своїми коштами (ну або частково кредитними). У мене теж RBC
-
All candidates indicating that they plan to settle outside of Winnipeg must, at the time of application, satisfactorily demonstrate that they have a convincing connection to a region outside of the capital city indicating a strong likelihood that they will make a long-term economic contribution to that region.
-
Ні. Ці бали за те, що ви проживаєте не в Winnipeg, а в одному з менших городків Манітоби.
-
Ви можете клеймити тільки один зв'язок із провінцією: або роботу або друга. Але для спецвибірки за роботу дають 12, а за друга тільки 10.
-
SWM не вимагає ніякого друга. Ви за якою програмою імігруєте?
-
У вас ніби має бути підтвердження цієї дружби, ви маєте товаришувати щонайменше рік
-
Дякую, що підсказали. Ще та питання як проводиться оцінка того, чи надаються балли за наявність друга у Манітобі? Наприклад, в місці, де я зараз працюю мій коллега-канадець став мені другом, проте я не знаю, чи буде він враховуватися для цієї категорії по нарахуванню баллів.
-
Друг має також надати купу документів, фінансових в тому числі, навряд, чи йому це дуже буде комфортно
-
Якщо сума біль 3 тис., $ це пройде ?
-
Ні, не може. Дозволи на роботу видають тільки, якщо ви прибули до Канади до 31 березня 2024 року
22 Jan 2023, 05:40
71373/229593
19 minutes ago