Імміграція до Манітоби
-
Найпростіше купити сканер, все посканувати, а потім здати в магазин, повернення до 30 днів.
-
Хто нещодавно отримав номінацію: скільки чекали?
-
Програма AnyScanner на смартфоні дає кращу якість, ніж сканер не на смартфоні
-
Well, that's debatable. Depends on a scanner. But not all of phonescanned documents are getting approved... And sometimes they are just too big...
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, питання про скільки років я вивчала англ. Чи фр. Як другу мову, якщо я вивчала її в школі/університеті це рахується сюди?
-
Якщо у вас пишеться саме Англійська чи Французька, а не Іноземна в додатку, то рахується
-
добрий вечір, хто складав CELPIP, поділяться враженнями наскільки вам важко чи легко було здавати . дякую
-
Ну все залежить від Вашого рівня англ. Мені Celpip був дуже легкий, особливо reading, listening. Я не готувалась до нього, просто пройшла 2 пробні безкоштовні тести на сайті celpip
-
Привіт Якщо я зараз навчаюсь в університеті, то чи потрібні якісь документи звідти при подачі? І якщо я зараз на академ відпустці, чи вказувати це як навчання чи ні? @weswestern чи стикались з такою ситуацією, або може чули щось?
-
дякую і який результат? це не для мене, а мого родича. я складав IELTS, він чув, що СеІрір легший і просить поради. мені щось складно йому сказати
-
Я колись здавала IELTS теж, IELTS тяжчий, це правда, тому легше здавати CELPIP:) я здала CELPIP 12, 12, 10, 10, а до IELTS на мою думку треба готуватись, там більше нюансів
-
Really?🤣
-
Сдавали с женой ielts несколько раз. Лучшие результаты по 7,5 overall. Celpip легче - факт
-
В CELPIP набагато важчий спікінг. Якщо ви не впевнені в спікингу, краще IELTS.
-
цікаво, дякую. вражаючі результати як у нейтівспікерс
-
Мені легше було наговорити на запис на задану тему, як в Celpip) тому кожному своє
-
Та все лотерея. Але с IELTS кращі шанси
-
дякую
-
А це лотерея. Залежить від людини яка вам попалась.
-
Так. В IELTS ви спілкуєтесь з живою людиною без обмежень у часі. Нема жорстких сценаріїв та тем. Все більш інтерактивно.
22 Jan 2023, 05:40
71405/229593
29 minutes ago