Імміграція до Манітоби
-
А що це за програма RNIP ? У Вашому документі ?
-
Саме так. Чек-лист має всі необхідні документи
-
В чек-листі ще є, наприклад, сертифікат про одруження, внутрішній паспорт... Внизу є випадаючий список ще для документів, от всі документи для яких немає окремо виділеного місця-завантажуйте туди
-
Я по цьому списку +-додавала+LOE, бо в деяких формах не повністю назва вміщувалася. Ще пейстаби додавала.
-
Я щось не розумію, у Вашому списку є довідки Т4, Резюме, актуальні WP і так далі.... Це у Ви по федеральній програмі йшли ? В нас в чек листі нема нічого подібного... Лише паспорта, свідоцтва про народження, фото , нлмінація і чек про сплату ...
-
Це не мій пост, а дівчини з Онтаріо, яка проходила по RNIP. В Манітобі 2 міста підходять під цей пілот www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/rural-northern-immigration-pilot.html
-
Це якийсь дикий список і абсолютно не відноситься до переліку документів на федеральному рівні через провінційну номінацію. Просто ігноруйте
-
Вибачте, але щось дійсно Ви не в тему, ще й не Ваш досвід, а якась дівчина з Онтаріо...
-
Ок, величезне Вам ДЯКУЮ !!! :)
-
Це федеральний етап . Документи, на які зазвичай приходить додатковий запит від ircc.
-
Це не потрібно. Ви йдете через іншу програму абсолютно. Беріть чекліст і заповнюйте. Чим більше ви додасте зайвого - тим більше будете чекати доки те усе перевірять і намагатимуться зрозуміти до чого воно там без вимоги
-
Так, все ок, зробили платіж з кредитної карти, дійсно пройшло без проблем.
-
Дякую, Вашої оцінки не потребуємо... І Вам успіхів ...
-
Я просто зробила дві оплати за два дні і прикріпила дві платіжки
-
Но проблем :) можем поговорити про це після отримання pr і подивитись які саме папери були потрібні:) Успіхів 😉
-
Виключно якщо одна із робіт 30 год на тиждень на одного того самого роботодавця.
-
Доброго вечора,друзі! Підкажіть,будь ласка.Таке питання: я маю дві роботи парт-тайм,загалом мінімум 40 годин на тиждень.Чи може це підійти для PR? Дякую!
-
Тобто якщо на одного є 30 годин,але в контракті вказано,що парт-тайм,то це підійде?
-
Підскажіть будьласка . Хто з swo робив оцінку житла для того щоб показати що є кошти,чи заразували це?
-
Підскажіть будьласка ті хто вже отримав номінацію. Я так розумію нотаріальна печатка на перекладах не по рібна тільки афідавіт?
22 Jan 2023, 05:40
71447/229886
5 minutes ago