Імміграція до Манітоби
-
Так, цей
-
А ви не хочете через Дію повний витяг про несудимість зробити?… моя подруга минулого року на мпнп навчальний стрім, а потім на ПР в цьому році подала цей витяг і вже чекає eCoPR. Я не раджу, просто ділюсь як у неї було, може вам по іншому треба…
-
Що означає, по балам одразу пройшли? Питаю, бо не можу сообразити, що дажі робити. Чи чекати якийсь лист чи підгружати доки. Бо вчора ще в табличці було поле з документами не активне, а сьогодні активне.... Підкажете?
-
А який бал у вас?по swm йшли?
-
Бо жяк ми зрозуміли. по SWM будуть враховувати місцевий досвід роботи
-
тобто чи потрібно вказувати досвід роботи за останніх 5 років поза межами Канади, якщо йдемо по стріму SWM?
-
Доброго дня. Отримали LAA. Заплвнюємо зараз повну анкету. Підскажіть, будь ласка, чи потрібно заповняти розділ "Employment", якщо ми йдемо по SWM?
-
Шановні! Заповнюю документи на SWM, нема 10000$ на рахунку, але я живу в Манітобі більше року, є машина, робота і т.д. що вписати в питанні про фінанси? Бо там написано що треба мати не менше 10к. Чи можна написати 5к і додати якісь пояснення що мені не треба гроші для settlement, бо я вже тут оселений і витрачаю їх на придбання фурнітури, техніки і т.д, і де це пояснення можна додати ? У кого був досвід будь -ласка підкажіть.
-
враховується загальний досвід, за 5 років. Ви же щось вказували в EOI про досвід? Його і треба підтвердити
-
Досвід роботи бажано вказати, щоб показати, що ви чимось займались. Але якщо ви не клеймили бали за попередній досвід роботи, то написати в поясненні, що підтвердити не можете (немає зв'язок з роботодавцем, не існує більше компанії) і добавити резюме. Якщо клеймили досвід - обов'язково вказувати і листи-підтвердження від минулого/минулих роботодавців
-
Ви маєте на увазі LAA чи саму номінацію?
-
Ого ! нічого собі ! SWM?
-
Зорбіть через дію, повний витяг для інших держав
-
Отримали в кінці червня, чекали 1 тиждень на номінацію
-
Чи хтось отримував номінацію у кінці червня - липні? Поділиться таймлайном
-
Підкажіть чи завірили ви документи?
-
Перепрошую, не вірно зрозуміла, ми тільки LAA отримали
-
Саме номінацію
-
Поздоровляю! Підкажіть ви федеральний етап сабмітили через портал? І зараз для підтвердження у порталі реєстрували нову електронну адресу?
-
В Best Western, є іміграційний консультант? Як це працює? Треба зазначити запис? Якщо є деякі питання, чи як?
22 Jan 2023, 05:40
71542/234728
34 minutes ago