Імміграція до Манітоби
-
Дякую, хороша ідея :)
-
А підтвердження того що це письмо від роботодавця,а не я сама написала,повинно бути якесь? Типу печатка чи що таке інше? Тобто краще писати одразу на англ мові якщо печатка потрібна/?
-
Дякую Вам дуже
-
Дякую
-
Якщо там на тому кінці зможуть підтвердити англійською. Якщо ні, то українською і переклад.
-
Дякую.і одразу англійською краще правильно?
-
Має бути на фірмовому бланку роботодавця, з реквізитами та телефонними. Можуть телефонувати та уточненяти інформацію
-
А Документи подаються і українською і переклад?
-
А якщо це приватний підприємець, і ніякого фірмового бланку немає..
-
Зверху листа пишеться назва компанії і реквізити компанії з контактами, можна додати логотип, знизу контактна особа і номер телефону. Це і буде фірмовий бланк)
-
Наприклад, зверху самому зробити "шапку", де написані реквізити підприємця. У мене на колишній роботі бланку такого не існувало, мені коли потрібно було сама креативила))
-
Так, оригінал і переклад. Як вище написав Wes , якщо там не розмовляють англійською, то краще робити українською ту довідку і перекладати
-
Дякую)
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо подаватися на ПР з підтримкою близьких друзів, вони підходять по всім критеріям. Чи є якийсь термін обовʼязкового проживання в провінції після отримання ПР? І, якщо ми поїдемо з провінції раніше цього терміну, чи можуть бути якісь проблеми у наших друзів?
-
Тар Таркас
-
vm.tiktok.com/ZGJ4LcccX/
-
Якщо файл важить 2,03 мб ) такий не можна додати до документів ? )
-
Я не розумію. Ми подались, отримали lla та подались документи потім. Ось чекаємо. Не розумію питання
-
Це біло 4 місяцв тому, я не пам'ятаю. Здасться 785
-
Навіть якщо це не громадянин України? Тобто з рідної країни довідка є. А які є агенції?
22 Jan 2023, 05:40
71640/231502
7 minutes ago