Імміграція до Манітоби
-
А Документи подаються і українською і переклад?
-
А якщо це приватний підприємець, і ніякого фірмового бланку немає..
-
Зверху листа пишеться назва компанії і реквізити компанії з контактами, можна додати логотип, знизу контактна особа і номер телефону. Це і буде фірмовий бланк)
-
Наприклад, зверху самому зробити "шапку", де написані реквізити підприємця. У мене на колишній роботі бланку такого не існувало, мені коли потрібно було сама креативила))
-
Так, оригінал і переклад. Як вище написав Wes , якщо там не розмовляють англійською, то краще робити українською ту довідку і перекладати
-
Дякую)
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо подаватися на ПР з підтримкою близьких друзів, вони підходять по всім критеріям. Чи є якийсь термін обовʼязкового проживання в провінції після отримання ПР? І, якщо ми поїдемо з провінції раніше цього терміну, чи можуть бути якісь проблеми у наших друзів?
-
Тар Таркас
-
vm.tiktok.com/ZGJ4LcccX/
-
Якщо файл важить 2,03 мб ) такий не можна додати до документів ? )
-
Я не розумію. Ми подались, отримали lla та подались документи потім. Ось чекаємо. Не розумію питання
-
Це біло 4 місяцв тому, я не пам'ятаю. Здасться 785
-
Навіть якщо це не громадянин України? Тобто з рідної країни довідка є. А які є агенції?
-
тоді тільки шукати посередників, які там на місці за грошики зроблять, але знову ж потрібно шукати перевірених, бо багато їто робить просто підробки (не дума. що це буде добре для міграціі тут)
-
друзі усім доброго вечора .підскажіть будь ласка чи має хтось посилання на теорію (книга) українською чи російською мовою.тому що сказали що маю право здавати на російській мові теорію а от книга тільки англійською.завчасно дякую
-
Додзвонитися взагалі нереально
-
А вони як завжди не відповідають
-
Я зробила собі, чоловік не громадянин. Йому тільки подавати через пошту
-
3місяці тому зробили усе як вказано. Відповіді не прийшло
-
Так, пишіть оце все, що ви написали, що у вас все під контролем і ви вже освоїлися тут.
22 Jan 2023, 05:40
71647/230160
about a minute ago