Імміграція до Манітоби
-
Маячня якась, якщо ви знаєте мову, то здасте екзамен , навіть без підготовки . Чому так ? Так все просте тому що цей екзамен саме націлений визначити рівень мову . Ніколи не повірю , що людина з умовним upper intermediate не здаси його на 4-7 без підготовки, бо не знала структури . Казочки ці , що Ielts і т п тести, це структура , ні це саме про мову , знаєте ? Здасте , ні , то і структура не допоможе .
-
Доброго ранку. Ось, я знайшов, про я питав раніше. Цей пункт: Have you received a long-term, full-time job offer from your employer in Manitoba. Що це за документ має бути?
-
Маю тільки Employee letter, Job Offer на перед, як зазначив мій новий HR не дають
-
Дякую. Так хочу клеймити длсвід та бали. Знайшла допис. Але там нема такого що для самого себе требе писати референс листа..заплуталася. там тільки документ о реєстрації фоп, о податках та листи від клієнтів. Так треба чи ні самому собі писати референс листа..? Дякую
-
Просто “пишите і все” це так нас вчили в українських школах. Essay це зовсім інше. Для гарної оцінки за writing треба розуміти різницю в scoring criteria. Тому навіть з рівнем с1 максимум за writing отримують 6,5, а всі інші секції можуть бути 8
-
Він визначає мову, але щоб набрати бал, треба знати як його здавати. В мене мова фактично вільна: читання, розмова, писанина без проблем. 10 років школи, 2 роки університету, 8 років проживання в англомовній країні. Приїхав сюди, думаю, та шо там. Я звір, яка підготовка, я ж мову знаю. Пішов IELTS здавати, гонорово двері з ноги відкрив, на кріслі розвалився. Читання, письмо, усний набрав норм бали. А твір ввалив на 5.0. Що є мінімально-прохідним, і вроді і написав і розписав норм. А 5.0. Так що в сумі вийшло 6,5 за екзамен. Тому не повторюйте мою помилку, не хочете втратити дорогоцінні бали. Не лінуйтеся і підготуйтесь, цей екзамен треба "вміти здавати", знання все не вирішать
-
Гарний це закінчений upper intermediate з цим рівнем ви візьмете 7-8 по Celpip . У мене дружина без підготовки здала на 8-9 Celpip . Я здавав Ielts багато років тому , але готувався , тому що доволі таки дорого коштував сам тест , боявся що не здам на потрібний мені бал .
-
Я відповіла на ваше питання про «нюанси», і навела приклад про бали. Це доречі одна з вимог в написані essay🙂 в цій групі більше 6 тис людей, а ви своїми закликами, що IELTS це не так складно, дезінформують людей. Тому я і відповіла на ваше питання, але тепер Вас не влаштовує моя відповідь. Гарного Вам дня!
-
Тому що ви мабуть не розумієте , що для провінційної програм максимальний бал це 8 по CLB . А ви вже про якийсь c1 кажете , і про нюанси , в інтернеті ж приклади есе з Ielts на 5.5-6.5 , і вони абсолютно досяжні для людей з рівнем мови upper intermediate , я не закликаю не готуватися. А кажу що якщо ви знаєте мову , то здасте на той мінімальний бал, або вище . Є прямо пропорційна залежність від рівня мови до результату тесту . Більшість питають ,як здати мову на прохідний бал , а не на 6.5 .