Імміграція до Манітоби
-
Any employment #reference letters you submit as part of your immigration application must include the following: Your name. Employer’s name. The start and end dates of your employment. Your job title. The job duties you held at the company. The number of hours you worked there per week and whether the job was part-time or full-time. The name, designation, and signature of the signatory. This can be your manager, department head, HR staff, or someone in the company’s management team. The company’s contact details. Work reference letters must be on the company letterhead and should be signed and stamped. If you’ve held multiple positions within a company, each job title must be separately listed, along with corresponding dates, duties, working hours, and compensation details.
-
Основне - це reference letter від українського роботодавця, з дійсними контактами. Де вказано Вашу посаду, оклад, full-time (скільки годин), обов'язки. А додатково можна додати справку про податки ОК-5 з перекладом або трудову з перекладом.
-
на офіційному бланку компанії по типу, що такий то такий то працював з по, робив то, то
-
ну для доброї справи і вони можуть згодитися, я на всяк випадок заказала через Дію. В майбутньому буду консультуватися
-
В мене ситуація взагалі цікава, з однієї сторони у мене як би і досвіду нема на повний день, тому що я весь час навчався і навчання забирало 1 ставку. А з другого боку юристи університету говорять, що документ видати можуть, так як в трудовій аспірантура вписана, ставку вона займала, виплати коштів по ній були, графік також і в цілому це була як робота
-
Ну як всі говорять, то потрібен лист від минулого роботодавця на оф бланку із зазначенням зп і т.д. Про довідки перший раз чую
-
а довідка про податки, або пенсійні відрахування?
-
Шкода. Але я думаю що все вийде. Якщо освіта є, то можно і по вибірці для українців до 60 балів дотягнути, якщо англ підтягнути, там і без досвіду буде вистачати щоб набрати 60 балів
-
Не залишилось контактів з попереднім роботодавцем?
-
Освіта багато дає. Хоть десь мій диплом знадобився😂
-
Ну тоді в мене буде мінімум 798-808