Імміграція до Манітоби
-
Так, на федеральному етапі
-
Чи потрібно при подачі на PR надавати довідку про відсутність судимості?
-
Але є проблема з цим. Там обмеження стоять на кількість знаків і насправді навіть англійською не завжди вдається ввести ті назви.
-
Шановне товариство, підкажіть будь-ласка, чи є ті прекрасні люди, хто чекав на PR (федеральному рівні) менше року і фактично вже отримав цей завітний пластик? Я розумію, що у кожного все індивідуально і хтось чекає 15 місяців, а хтось 27 чи скільки там зараз максимум. Але мали розмови з товаришем і він говорить, що є українці, які отримали PR у Манітобі по MPNP ще напочатку цього року (приїхавши рік тому назад). І наче як це не така вже й мала кількість людей. Скажіть будь-ласка, чи так воно, чи то чергові міфи коммьюніті?
-
Так є такі люди. Погортайте по чату буквально позавчора був хтось в кого федеральний етап зайняв два місяці.
-
Доброго дня.В мене таке питання. Я зараз збираюсь подавати на номінацію, але в моєї доньки ( їй 3,7 роки) немає паспорту закордонного, вона вклеєна до мого паспорта. Ії паспорт буде в серпні-вересні, що робити в такому випадку? Яку сканкопію додавати? І як пояснити в заяві?
-
Друзі, не знаємо що робити. Подавали маму на візу по CUAET. Довго не приходив Original Passport Request, потім вирішили перевірити Summary щодо заявки і побачили, що випадково поставили гендер Another gender. Людина уже пройшла біометрію. Не знаємо, що робити? Подавати ще одну заявку, поки є час. Чи кризова форма?
-
Дякую Вам Андрій
-
Чи 13.07?
-
Доброго дня.підскажіть будьласка лист зацікавленості мені потрібно вже зараз робити,якщо наступна вибірка 13 липня,я правильно розумію?
-
Скажіть, будь ласка, а чи правда, що чоловік або дружина людини з піаром, маючи візу, по приїзду отримує автоматично ворк перміт?
-
Зрозуміла, дякую за інформацію! Сказали мені, що місяць назад така новина була, тому я вирішила тут уточнити.
-
Дайте пораду пбудьласка,вчора була на консультації в Бест вестерн,і офіцер менії сказав типу я можу подаватись не очікуючи пів року роботи( працюю у day care ),але в мене пів року вже ось 16 липня,але як мені відмітити це в листі зацікавленості стосунки з Манітобою? Чи вже чекати повних 6 місяців?