Імміграція до Манітоби
-
Дякую дуже,Wes
-
Скажіть, будь ласка, це федеральний етап?
-
Ось на це питання прошу відповісти
-
Скажіть, будь ласка. Щось в мене переклінило))) заповнюю аплікацію на номінацію і не розумію як заповнити Adaptability (підрозділ Occupation in Manitoba). Я тут ставлю ким я зараз працюю (6 місяців, які потрібні щоб податись), або ту професію, на якій я працювала в Україні, та планую потім працювати у Канаді (коли мову підтягну, та якійсь курси пройду)? Бо я планую працювати бухгалтером-економістом (як дома працювала), але зараз працюю в кафе поваром
-
Дякую, пане Wes. Ще дуже прошу, відповісте мені на питання щодо підрозділу Adaptability 🙏
-
Я можу вам сказати виключно свою персональну думку 😁, яка не є інструкцією для виконання. На ваша запитання є два сценарії. 1) відштовхуєтеся від теперішньої професії і описуєте дуже коротко як будете будувати кар'єру як повар. Там також треба курси якісь брати, сертифікати і т.п. Чим цей сценарій добрий для вас та офіцера? Професія повара завжди є у попиті у провінції ,купа вакансій, зрозумілий шлях для кар'єри. Відповідно менше запитань від офіцера. 2) вказуєте бажану професію бухгалтера. Для початку кар'єри потрібно пройти курси book keeper, QuickBooks, etc. Це можна вказувати у плані. Потім, наприклад, вказати, що ви плануєте закінчити якийсь курс у коледжі тощо. Погулять, red river college має вечірні курси, для прикладу. У плані потрібно вказати, як ви плануєте пройти цю транщишн від повара до бухгалтерії. Тобто, передбачається зміна роботодавця. краще вказувати, що це буде відбуватися потягом 2-3 років, доки ви вчите мову, візьмете курси, але весь цей час плануєте працювати поваром (цим ви підкреслите привзяку до теперішнього роботодавця). Чим це вигідно для вас та офіцера? Ви показуєте свій кар'єрний план та професійний розвиток у сфері, у якій працювали все життя. Офіцер буде розуміти, що у вас ж певний план як здобути необхідні скілс для бухгалтера в Канаді. Знову ж таки, це мої власні роздуми, які не є директивою для виконання
-
Дякую, мені здається що моєю помилкою було що я відкрила ті випадаючи списки документів які можна додати, і додала все, про освіту, всі документи які були на номінацію. А зараз бачу що люди додають тільки те що в чеклисті, напевно через то довго розглядають нашу(
-
Дуже дякую за таку розгорнуту відповідь! Десь приблизно так я і думала про ці два варіанти. Мене хвилює такі моменти. Якщо я показую, що планую і далі працювати поваром, то, на мій погляд, це якось дивно виглядає: маю економічно-бухгалтерську освіту, все життя працювала економістом та бухгалтером, а тут раз і повар)))) а у другому варіанті я переживаю за те, не співпадають професії. Тобто я клеймлю 6 місяців досвіду поваром, джоб офер в мене теж на повара, а в плані я пишу, що збираюсь, як і вдома, працювати бухгалтером. Короче, і так, і так якось виходить не дуже добре….
-
Я прочитала весь цей чат, та не знайшла такого же питання, як в мене))) мабуть, всі працюють тут по своїх професіях))) тільки одного разу Ви, пане Wes, відповідали вже на подібне питання однієї жінці. Але вона була лікар, а тут зараз працює в торговлі. Ви їй порадили написати в плані, що вона планує працювати помічником фармацевту, наприклад. Бо лікар це нерегульована професія.
-
Дякую за список. Добавляю документи згідно нього. Підкажіть, окрім підтвердження проходження медичного тесту, чи додавали в Additional Supporting Documents підтвердження здачі біометрії, яка була на початку аплікації на CUAET?
-
О, я зараз добавляю документи з того випадаючого списку. Додав marriage certificate, national identity cards, proof of education, proof of medical exam, proof of work experience in Canada, proof of status, proof of funds, proof of income. Невже їх не треба? Мені здавалося, що навпаки краще додати всі документи відразу, щоб у офіцера склалася повна картина і не виникали додаткові питання потім.
-
Станом на сьогодні - три повних роки.
-
Може то залежить до якого офіцера потрапить кейс і наскільки він складний чи великий. Хтось працює швидко і сильно не приглядається, а хтось скрупульозно все перевіряє. Не знаю навіть.