Імміграція до Манітоби
-
Поки є час, згадуйте, читайте свої переписки, вивчайте дати фотографій, дівіться печатки в паспортах...
-
Але людина може не пом'ятати дати, де вона та коли була, тем більш з точними датами
-
Ви не проти якщо я дам йому ваші контакти? Він буде дуже радий поспілкуватися зі своїми
-
Вам дуже фартануло, рад за вашого чоловіка, котрий виїхав з цієї "эпохи могущества и счастья". Давлет адам учендыр!!!😂😂😂😂
-
Доброго дня. Мій чоловік громадянин Туркменістану, ми отримали для нього довідку буквально недавно, з пригодами звичайно, але це реально. Якщо будуть питання, звертайтесь, підкажу що знаю
-
А де можно ознайомитись з аплікейшен форм? Щоб вже зрозуміти для себе варто це все чи ні.
-
Будьте уважні, спілкування в чаті відбувається за правилами лише двома мовами: українською та англійською.
-
як вас туди занесло, якщо не секрет?
-
він теж там не живе з 2015 чи 2016 здається)
-
і я жеж хохол а не туркмен :)
-
Конечно давайте, но я последний раз был в 17 году весной окончательно уехал
-
перестаємо флудити, вибачте)
-
t.me/uccmb/91135
-
Зайти в EOI, це Ви маєте на увазі, зайти в свій акаунт?)
-
Підкажіть, будь ласка, якого терміну потрібно довідки про несудимість?
-
Що значить терміну? Вона видається на момент дати запиту і вас перевіряють за все ваше життя. Дійсна вона рік
-
Доброго дня! Підкажіть, що вибирати в даній формі, який dependant type ? В групі відповідь не знайшла Форма IMM 0008
-
А Канада не потребує актуальної? Типу щоб була отримана за 3 місяці до подаяі аплікації?
-
Доброго ранку! Може хтось знає як робити новий стаді перміт для дитини? Продовжили дію паспорту - тепер треба і стаді перміт новий
-
Пошукайте в гуглі я на дитину вибирав A
22 Jan 2023, 05:40
71882/229911
3 minutes ago