Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня,можливо хтось знає гарну школу або вчителя які можуть підготувати до IELTS, я вже його писала один раз але в мене Academic , і може в кого є досвід і в тому і в тому можете сказати в чому їх різниця
-
У меня была такая же ошибка. Пришлось заново делать другой аккаунт на компьютере левый имейл и отправлять, поменять невозможно в первой части
-
А потім щоб ще раз податись треба 6 місяців чекати
-
Особисто я раджу проконсультуватись з юристом і на всяк випадок мати тест з англ, бо я знаю ситуації коли казали що англ не треба а потім заявки не одобрювали саме через це
-
Вітаємо, Валентин Міщенко! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
І все по новому
-
Але після цього щоб ще раз подаватись то треба 6 місяців чекати
-
Чесно я незнаю на якому етапі вам дадуть відповідь, якщо у вас щось не так з доками то я думаю ви швидко отримаєте відмову
-
Тобто розгляд справи пр йде 6 міс і тільки потім ладуть відповід , що нема сертифікату , чи за те що не дав сертифікат банять на 6 міс?)
-
Лол, не знав за чекати , думав що зразу можна переподавати на наступний день
-
Дивно, чому люди про це раніше не думають?! Я перед вильотом побачив таблицю з порівняннями всіх провінцій і якось з розумом обирав, хоча дуже хотілось в Ванкувер(
-
Доброго дня. Потрібно сплатити отримання довідки про несудимість з Польщі. Як можна це зробити через онлайн банкінг (RBC) за реквізитами? Може хтось стикався, допоможіть, будь ласка.
-
А, я дочиталась дякую
-
Ні просто на академік два листи одне довге ессе і друге коротке,( таблиці графіки і т.д) тому я і питаю чи буде в general лише одне Ессе або буде ще одне маленьке ?
-
Так, лист у обох є. А друга частина: в General есе треба писати, у Academic графік. Тобто, письмових є 2 завдання всюди
-
Дякую за інформацію ?
-
А ви не знаєте і там і там треба два листа писати?
-
Academic важчий, там потрібно описувати графік, і здається, аудіювання теж там інше. Решту такі ж як і у General. Academic здають переважно для поступлення в навчальний заклад. Я здавала General в готувалась інтенсивно 2 місяці, більшість часу самостійно. Брала курс у Тетяни instagram.com/english_dreamteacher?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Я трохи неправильно написала. У Academic 1 завдання графік, 2 завдання - есе. В General - 1 завдання лист і 2 завдання есе
-
Який це TEER? Якщо TEER 3, то не потрібно здавати англійську
22 Jan 2023, 05:40
71954/231594
11 minutes ago