Імміграція до Манітоби
-
Магістр.
-
Так, в ЕОІ вказувати 0
-
Вони вам поставили печатку , так?
-
Так,печатка,термін дії і підпис
-
Хтось писав пояснювальну записку, що немає якогось документа чи нема можливості замовити ітд ?
-
Скажіть, будь ласка, що відповідати на питання Have you ever visited or lived in another Canadian province? якщо мій переліт був через Монреаль, і між білетами у мене була різниця 5 днів, тож 5 днів я змушена була перечекати у Монреалі, а потім полетіла до Вінніпегу.
-
By the Ukrainian Laws you have right to have two passports. So you can apply for a new passport during this time and then just make adjustment with explanation letter about passport.
-
У мене є питання. Чи будуть проблеми , якщо ми подамося на номінацію провінційну, федеральну , а через рік має закінчуватися паспорт у чоловіка потрібно продовжити, бо зараз дізнавалася що не продовжують ще є час, чи будуть проблеми у такому плані? Чи так не можна поновити і доставити документ поновлений ?
-
Навіть якщо вкажите, великої різниці не буде.
-
Інфа звідси
-
Всім привіт. Дивлюсь зараз на вимоги до провінційної програми. 500 балів дають за «довгостроковий джоб оффер». Влаштовувався на роботу без джоб оффера взагалі. Є тільки емплоймент леттер. Що в такому випадку можна та потрібно робити?
-
Делается без проблем? Работодатель сделает, просто они не знают как, мы у них первые иностранцы
-
У работодателя надо попросить будет этот оффер, сказать, что для иммиграции нужно
-
Так
-
We support only Ukrainian and English in the chat. If you do not agree to the rules, well, this chat is not for you.
-
Таке є, тож воно піде і туди де вимагають 6+ місяців роботи, і туди де вимагають роботу з джоб офером?
-
Вам для імміграції буде достатньо емплоймент леттер там повино бути все розписано про вашу посаду, години, та зарплату.
-
Ок, вже побачив що там 500 максимум, вже не так яскраво
-
Ви багато нарахували
-
немає ніякого близького друга, якщо є 500 балів за роботую Ви можете клеймити ТІЛЬКИ ОДИН звязок у факторі 5.
22 Jan 2023, 05:40
72141/229177
6 minutes ago