Імміграція до Манітоби
-
Негайно подовжувати у Торонто у консульстві. Сотий раз наголошую, що ні ви, ні діти не можуть знаходитися на території Канади без статусу навіть один день. Недійсний паспорт означатиме втрату даного статусу.
-
SWM передбачає роботу 6 місяців на одного роботодавця. У вас даний критерії не витриманий.
-
Це для SWM, ваш а ви йдете по SWO.
-
Багато хто з ділершипів ставить мінімалку як базу+відсоток за продаж. Такий сценарій буде ок. Крім того, якщо ви працюєте виключно за %, це не буде фултайм, швидше за все. Адже за фултайм вам мають платити мінімум мінімальну зарплату.
-
Так чому, ви ставите там No, і у вас відкривається інші запитання.
-
Ви обрали yes на питання currently working in Manitoba- це swm, тому вам і видає помилку, бо теперішня робота не набирає півроку
-
Саме так я йду по SWO але ж інших варіантів вибору в Eligibility в мене немає
-
Зараз спробую ще раз, дякую що відзиваєтесь
-
Пане Wes, допоможіть будьласка розібратись, ось скрін з вкладки Eligibility моєї анкети, коли я обираю "No"
-
Well, Overseas means ... literally overseas. Not in Canada. When this programm surfaced it was meant for people who never were in Canada. So, yes. SWO built the way like you are not here.
-
Так це я знаю
-
SWO = Skilled Workers OVERSEAS
-
Чи це така система SWO, ніби я не в Манітобі?
-
Я не навчався в Манітобі, ставлю також ні, далі випадає пункт що я не працевлаштований і без варіантів, хоча я працюю
-
Моя вам порада, подивіться відео і вам стане все набагато зрозуміліше
-
I feel your pain. Especially when everthing is gathered in one place - pinned messages in this case.
-
Це не зовсім так, я перечитую майже все, наскільки вистачає часу, видно десь пропустив цю інфу
-
Подивіться відео в закріплених і 90% питань відпадуть самі собою. Чому люди не хочуть робити щось самі, а мати готові відповіді?
-
Ви пропонуєте вказати так ніби я не працюю? Цікаво, виходить всі по SWO заповнюють так само? Я часто читаю цей чат, але чомусь не помічав такого моменту
-
Просто давно дивився
22 Jan 2023, 05:40
72240/228938
3 minutes ago