Імміграція до Манітоби
-
Ви пропонуєте вказати так ніби я не працюю? Цікаво, виходить всі по SWO заповнюють так само? Я часто читаю цей чат, але чомусь не помічав такого моменту
-
Просто давно дивився
-
Дякую, маю в закладках ютуб
-
Use search by chat. Use #video
-
Ок, гляну ще раз, дякую
-
Я так розумію, що ви хотіли йти по SWM? І передчасно засабмітили ЕОІ або думали, що тих 6 місяців на попередньому місці врахується для SWM?
-
Ви здавали мову? Маєте необхідні settlement funds? Це є умовою для SWO
-
Save and continue
-
Дякую
-
Ось відповіді на eligibility для тих, хто звільнився і почав працювати на новій роботі для #swo t.me/uccmb/90113
-
Так мова здана, funds маю, йду по SWO
-
Well, yeah. Details... but still it is for people who are currently are not in Canada. Well, there is a loophole for CUAET.
-
Так, я розумію. У вас пройшло 48 годин і відкрився профіль. Система ще раз питає про eligibility. Якщо ви вибрали не правильно, то не зможете продовжити. Тому у вас повинно все співпадати як у попередньому ЕОІ.
-
Ось скрін з EOI
-
Nope, you are wrong. You can submit eoi through SWO even when you have worked for 6 consecutive months in Canada.
-
Та я вже на етапі подачі на номінацію
-
Цього ніхто не знає, система автоматично рахує бали в залежності від кількості аплікацій.
-
Треба дивитися на регуляції. Ви без манітобської кваліфікації можете працювати саме brick layer чи helper/general labourer? У вас буде писати в листі посада, яка відповідає brick layer?
-
У червні було 665 балів мінімум. Чи будуть піднімати?
-
Доброго дня, чи можливо brick layer не здавати IELTS ? І які тоді шанси отримати PR? Дякую
22 Jan 2023, 05:40
72258/231580
15 minutes ago