Імміграція до Манітоби
-
Ось скріни помилки та вкладки досвіду роботи
-
Я Вам писав що я вже заповнив всю анкету на номінацію і завантажив документи, але чомусь система видає помилку в досвіді про роботу, ніби я не вказав працедавця на якого працював більше 6 місяців
-
Дякую велике пане Wes за терпіння та відповіді, це є вирішення проблеми. Просто заплутало те, що я маю вказати що не працюю в Манітобі (самий перший пункт на скріні). Дякую ще раз, чудово що є такий чат
-
Ось які питання повинні з'явитися після того, як ви вибрали бали. Це якраз після 48 годин. Це виключно для SWO.
-
Якщо дасте відповіді правильно, то система б не мала видавати помилку
-
І справді, зразу йде пункт що наразі я працюю, а потім чи працював щонайменше 6 місяців
-
Ви вказуєте, що працюєте у Манітобі.
-
Обов'язково, дякую велике
-
Заради цікавості дайти знати, чи вдалось побороти ту помилку.
-
Поки перерва на роботі швиденько все заповнив, ось скріни, помилки тепер немає. Дякую величезне
-
Ні, написали тільки, що як тільки знайдете роботу заповніть форму і все.
-
Підкажіть будь ласка якщо досвід роботи в одній і тій же компанії в Україні рік але переводили з посади на іншу чи це зараховується ?
-
Так по SWM
-
Так, буде рахуватися, якщо це в межах одного роботодавця, але в системі ви повинні вказати тільки одну посаду, бо може бути помилка
-
Питання до тих, хто на фініші - скільки часу у вас пройшло з моменту завантаження фото до отримання eCoPR? Дякую
-
Але коли роботодавець надасть листа то він має вказати що це були різні посади і різні обов‘язки і різна зарплата.. Вірно?
-
Цікаво, походу реально офіцери в запарі
-
Саме так
-
Роботодавцю подзвонили але ваша заявка ще досі в статусі assessment?
-
Дякую щиро😊
22 Jan 2023, 05:40
72303/229516
12 minutes ago