Імміграція до Манітоби
-
Якщо офіційно, то звісно все вказувати.
-
Доброго дня) підкажіть будь ласка якщо знаєте) При заповненні анкети на відкриття візи, якщо чоловік працював в Польщі на фірмі офіційно, один рік але не пам‘ятає ні назву фірми, ні адресу Що йому вказувати? Що був безробітній цей період? Та якщо він останні 5 років жив та працював офіційно в Європі це також все вказувати в графі про роботу?
-
Вітаємо, Zohaib Khan! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Підкажіть а як проходе процесс отримання номінації.я подав документи на номінацію як часто вона проходе кожні 2 тижні?на приклад я набрав 725 балів по swm там якийсь офіцер перевіряє мою анкету всі документи які я додав і тільки потім дае номінацію?чи як?наприклад остання номінація по swm мін.бал був 663 а в мене 725 а номінацію я не отримав хоча подав доки ще місяць назад
-
Lla чи laa?
-
Доброго дня! Підкажуть будь-ласка в reference letter (від колишнього роботодавця) потрібно вказувати, яка була заробітня плата? Чи достатньо вказати full-time?