Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Zohaib Khan! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
http://mir-perevodov.com.ua/ Я тут перекладав
-
Підкажіть а як проходе процесс отримання номінації.я подав документи на номінацію як часто вона проходе кожні 2 тижні?на приклад я набрав 725 балів по swm там якийсь офіцер перевіряє мою анкету всі документи які я додав і тільки потім дае номінацію?чи як?наприклад остання номінація по swm мін.бал був 663 а в мене 725 а номінацію я не отримав хоча подав доки ще місяць назад
-
Lla чи laa?
-
Мінімальний бал - то вибірка на отримання LLA, ви його вже отримали) на етапі отримання номінації офіцер перевіряє ваш досвід, телефонує роботодавцю тощо, номінація лише за кількістю балів не надається
-
Так, сорі
-
LAA
-
LLA - коли вам підтвердили, що можете подати номінацію
-
Доброго дня! Підкажуть будь-ласка в reference letter (від колишнього роботодавця) потрібно вказувати, яка була заробітня плата? Чи достатньо вказати full-time?
-
@Portunol
-
Доброго дня .Маю таке питання , уявімо що ми подалися через SWM , і через якісь причини нашій заявці відмовили. Що далі ?чи можемо ми спробувати через SWO , і чи потрібно буде про це писати.
-
доброго дня. якщо я правильно розумію, то подаватися можна буде через 6 місяців потім, і так, певне потрібно буде вказувати, там в анкеті запитували
-
Серйозно ? Чекати аж 6 місяців щоб знову податись?
-
Якщо людина при подачі на куает вказала що не планує працювати і отримала візу візитор, а потім плани змінилися, чи можна на кордоні оформити ворк перміт? Дякую
-
Якщо вам відмовлять, то повинні вказати причину і через скільки часу можете податися знову. Принаймні, здається, раніше хтось писав, що не підтвердився попередній досвід і відмовили, але з умовою, що можна податися знову через півроку.
-
Так, якщо відмова, то чекати 6 місяців потрібно.
-
Доброго дня!Пан Wes,без вас вже ніяк)))підкажіть,будь ласка.чи можу я зі свого акаунту подовжувати study permit?Дитині 10 років🧐бо там є Step 1 you must be logged into your own account to submit an application.Я розумію,але ж це дитина:)
-
Ні, не можна. Це чітко пише в умовах провінційних програм. Ви повинні бути найманим працівником.
-
Коли я подавалась на візу, то ще не було розділення робоча/неробоча. В мене звичайна візітор віза до кінця дії паспорту. Ворк перміту отримала в Торонто.
-
Доброго дня усім! Підкажіть будь ласка, чи можна подаватися на імміграцію якщо я працюю як full-time independent contractor?
22 Jan 2023, 05:40
72373/228941
25 minutes ago