Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка договір роботи Subcontractor підходить для подальшої подачі на PR?
-
Пояснюю навіщо я скинула коментарі до статті в постанові з урядового порталу. Наприклад, ви коли відстоююте свої права, ви ж не посилаєтесь на блог, та статтю кимось написану, ви посилаєтесь безпосередньо на закон, постанову, конституцію, тощо. Тому я вважаю доцільним, людям які захочуть скористатись цим правом ознайомитись з офіційним трактуванням.
-
А я вам скинула безпосереднє джерело. Тому що це по суті блог з коментарями. Так само як і лігазакону це лише трактування та коментарі третіх осіб.
-
Добрий день. www.kmu.gov.ua/news/derzhprikordonsluzhba-shchodo-viyizdu-za-kordon-cholovikiv-yaki-postijno-prozhivayut-za-mezhami-ukrayini-zabronovanih-osib-ta-deyakih-inshih-kategorij Офіційне джерело.
-
Лінк якийвий скинули це по суті опублікована стаття яку хтось з журналістів трактував. www.kmu.gov.ua/news/derzhprikordonsluzhba-shchodo-viyizdu-za-kordon-cholovikiv-yaki-postijno-prozhivayut-za-mezhami-ukrayini-zabronovanih-osib-ta-deyakih-inshih-kategorij Офіційне джерело. Має право перетинати кордон чоловік який має посвідку на постійне проживання (відмітку в паспорті, тощо) та, наголошую, знятий з військового обліку в Україні.
-
Чоловіки, які мають громадянство іншоі краіни одночасно з громадянством Украіни, можуть перетинати кордон за неукраінським паспортом. Відстежити наявність другого паспорта митнии контроль не має змоги. Особливість полягає в тому, що Закон Украіни чітко наголошує - в Украіні допускається лише єдине громадянство. Якщо особа є громадянином ще будь-якоі держави, крім Украіни, то він автоматично втрачає громадянство Украіни (ст. 19 Закону Украіни «Про громадянство»). Але в законах немає юридичного зобов’язання інформувати органи влади про набуття другого громадянства та відповідальності за це (окрім державних посадовців).