Імміграція до Манітоби
-
Нажаль ні
-
Плюсом він не зіграє в швидкому/позитивному розгляді справі?! Дякую
-
Наприклад якщо ви головний аплікант вам буде потрібно добавити всіх членів вашої сім'ї тобто чоловіка та дитину, біля дитини вам потрібно написати що він Не супроводжуватиме вас в імміграції. В пояснення чому.?..(народжений в Канаді). Таким чином вам не потрібно буде за нього сплачувати додаткові кошти.
-
Вибачте, а чому всі пишуть про те, що 500 повертають?
-
@weswestern потрібна Ваша думка стосовно NOC. Ми обговорили з менеджером мій NOC та зупинились на 21231 (спираючись на мої duties and responsibilities). Але в Employment requirements є наступний пункт - "Licensing by a provincial or territorial association of professional engineers is required to approve engineering drawings and reports and to practise as a Professional Engineer (P.Eng.)" Я так розумію, що це більше стосується інших професій (не Software engineer). Як ви вважаєте?
-
Добрий день Підскажіть де можна придбати або взяти книгу до підготовки до селпіпу?
-
Так, друзі, я знов зі своїм квестом «як податись на номінацію без документів про освіту». Вчора вже ознайомився трохи з мат.частиною і стало трошки зрозуміліше і оптимістичніше. Питання тепер про підтвердження досвіду роботи. Скоро буде рік досвіду тут Є майже 2 роки в Польщі (всі умови злєценія на руках, з однієї фірми можу взяти листа, з іншої буде проблематично) Є 9 років офіційної роботи в Україні, листи взяти майже неможливо (половини фірм вже не існує, в багатьох інших немає контактів, змінилося керівництво, тощо. але бачив що можна взяти податкову форму, де все буде відображено. Тобто чи правильно я розумію що можна набити собі балів за рахунок роботи?
-