Імміграція до Манітоби
-
Ну не можу я зрозуміти як воно. Людина відробила на одній фірмі повний 18 та 19 рік (31.12.19 закінчився контракт), і ще декілька років до цього. Потім були інші роботи, потім рік тут (21.11.2023 буде). Він може розраховувати на 3 роки при наявності справки з того місця роботи і повного пакету документів з теперішнього, правильно я все розумію?
-
Так, подавайтеся після року роботи тут, вам дадуть бали за цей рік. І здайте до того часу англійську. Навіть на мінімальні 4. Це в сумі у вас має бути десь 660. Якщо англійська буде на 6-7, то біля 700 балів. Шанси є. А досвід той, що з України, навряд чи пройде, бо там немає повного року ніде.
-
Swm, мабуть. Я не бачила, де це вказується взагалі 🙈 сабмітила, що працюю в Канаді 6 місяців і продавжую далі працювати
-
О, а через скільки часу після номінації вам повернули 500?
-
А ви йшли через SWO / SWM?
-
Моєму батькові надіслали запит на біометрію. Подавався у віці 61 рік
-
Тому що їх справді повертають 🙂Я отримала свої назад. Здається, лише українцям
-
Рахуєте від дня подачі 5 років назад. І там не сукупний стаж на всіх роботах, а одна робота на одну фірму тривалістю цілий рік і/або більше і щоб була саме протягом цих 5 останніх років. Тобто, станом на грудень 23 року будуть брати до уваги ваші роботи починаючи від грудня 18 року і тільки ті, де ви працювали рік і більше безперервно на одного роботодавця.
-
Ми летіли минулого року через Дублін, питань не було
-
Я чесно не знаю, де подивитися стрім
-
23.02 засабмітила аплікацію, номінація прийшла 05.05. Гроші прийшли у середині червня
-
по SWM написано, що не повертають на сайті MPNP
-
Який у вас був загальний бал якщо не секрет. Я чекаю вже більше 2х місяців, глухо. У мене 830 вийшов бал
-
Вам швидко повернули. Мені номінацію прислали 15.05. Грошей ще не було.