Імміграція до Манітоби
-
Тому що їх справді повертають 🙂Я отримала свої назад. Здається, лише українцям
-
Рахуєте від дня подачі 5 років назад. І там не сукупний стаж на всіх роботах, а одна робота на одну фірму тривалістю цілий рік і/або більше і щоб була саме протягом цих 5 останніх років. Тобто, станом на грудень 23 року будуть брати до уваги ваші роботи починаючи від грудня 18 року і тільки ті, де ви працювали рік і більше безперервно на одного роботодавця.
-
Ми летіли минулого року через Дублін, питань не було
-
Я чесно не знаю, де подивитися стрім
-
23.02 засабмітила аплікацію, номінація прийшла 05.05. Гроші прийшли у середині червня
-
по SWM написано, що не повертають на сайті MPNP
-
Який у вас був загальний бал якщо не секрет. Я чекаю вже більше 2х місяців, глухо. У мене 830 вийшов бал
-
Вам швидко повернули. Мені номінацію прислали 15.05. Грошей ще не було.
-
Я попала в перший пул
-
864
-
Я платила з дебетової
-
Доброго вечора) Скажіть, будь ласка, як мені в додатку CIBC знайти (void-check), для того щоб скачати та роздрукувати ?
-
Так а всюди чую різні цифри, розумію що від пула залежить, але… Є 500 робота, 75 вік, 40 робота, допустимо 48 інгліш (може буде більше, ніколи ці тести не здавав), = 663, по факту хто мав справу, є хоч якісь шанси? Один, грошей немає 😂😂😂 Бачу тут космічні цифри, тому і питаю
-
У мене є реально нормальна англійська, з гарним словниковим запасом, граматикою. Може не ідеальна, не як у носія, канадців поки що не ідеально розумію, бо всюди акценти, тож на максимальний бал точно не вийде, але комунікація по роботі, і вербальна і письмова, на рівні, в місті також впевнено, на всіх рівнях сервісів. Розумію що це не показник, але реально не розумію що чекати на тесті. Колись здавав Айелтс, здав погано, на 4.5, але там не розумів взагалі що відбувається, не готувався, тож тут перед тим тестом візьму пару зайнять з викладачем