Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора) Скажіть, будь ласка, як мені в додатку CIBC знайти (void-check), для того щоб скачати та роздрукувати ?
-
Так а всюди чую різні цифри, розумію що від пула залежить, але… Є 500 робота, 75 вік, 40 робота, допустимо 48 інгліш (може буде більше, ніколи ці тести не здавав), = 663, по факту хто мав справу, є хоч якісь шанси? Один, грошей немає 😂😂😂 Бачу тут космічні цифри, тому і питаю
-
У мене є реально нормальна англійська, з гарним словниковим запасом, граматикою. Може не ідеальна, не як у носія, канадців поки що не ідеально розумію, бо всюди акценти, тож на максимальний бал точно не вийде, але комунікація по роботі, і вербальна і письмова, на рівні, в місті також впевнено, на всіх рівнях сервісів. Розумію що це не показник, але реально не розумію що чекати на тесті. Колись здавав Айелтс, здав погано, на 4.5, але там не розумів взагалі що відбувається, не готувався, тож тут перед тим тестом візьму пару зайнять з викладачем
-
Структуру тестів знаю, але мислення дуже специфічне, сприймаю не всю інформацію, буває таке іноді. Тож мені по книжкам або відео іноді дуже складно вчитись. Потрібно щоб підійшли і пальцем тикнули. Тому краще буде живий вчитель. Тим більш вчити нічому не потрібно, просто направити у «вірне» русло
-
купи за 40 баксів лекції від провайдера екзаменів, там пояснують саме структуру тестів (20 годин +-)
-
На ютубі є два гарні Канади по підготовці до Сірр. Один- дві жінки, кожен урок дуже насичений і триває годину. Інший-чорнявий чоловік, уроки теж насичені, але по 10-15 хвилин. Готувалась по обим, але потім зосередилась на чоловікові, бо він більш динамічний і не такий сухий. Ну і обовєязково-кнмжки безкош овні з кабінету Сірр. Не потрібно платити за те, що ви плануєте самі за кілька тижнів
-
Я прийшов здавати з вулиці, не вчив, не готувався. Складне вийшло аудійовання, текст взагалі не зайшов. Тут вже буду намагатись готуватись щільніше до вимог, подивимось як вийде. На побутовому та робочому рівні мови більш ніж вистачає, але контент весь дивлюсь рідними мовами, тож не можу сказати що «з головою» в англійській
-
Коли вийшов 14, 13 про макс зник взагалі з усіх офіційних каналів продажів Apple. Думаю, це політика продажів і вона має сенс. Всюди продавався тільки айфон 13 (не про), ціна була 999, нового 14 - 1099. Інші можливости крім купівлі напряму у Apple я не розглядала, тому не скажу про них
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, продовжую дитині візітор рекорд , коли загружаю її аплікацію вибиває помилку не вірно вказана дата закінчення візітор рекорд, але я вказую таку дату як в візітор. Що я не правильно роблю?