Імміграція до Манітоби
-
На чистоту - мені пропонували на рівень senior-lead 80-100.
-
Лише кажу що з мого досвіду це не так
-
Шукав і шукаю надалі роботу в Манітобі
-
Я і не працюю я лише сказав що те що ви кажете - не правда з мого досвіду
-
По власному досвіду це зовсім не так. У Манітобі мені пропонували на 30-50 тис меншу зп і гірші умови. Довелося працювати на роботодавця з Онтаріо
-
Специфіка Манітоби - майже усюди хочуть людей з хорошим досвідом. Особливо консалтингові компанії, яких тут понад сотню. Дивіться Neo Financial, SkipTheDishes, Bold Commerce. В двох останніх трохи нижчі ринкові зарплати, але знову ж, залежить, який пріоритет.
-
Цікаво. По особистому досвіду зарплати в ІТ практично одинакові у Вінніпезі і Ванкувері. Ну 5-10% різниця не рахується. Можливо просто у Вінніпезі менше роботодавців, які мають відповідні вакансії. Зрештою, залежить, який у вас пріоритет: зарплата чи ПР. Не зустрічав ще програміста, який би не міг прогодувати сім"ю навіть на початкових зарплатах
-
Ні, не можете. Має значення місце знаходження роботодавця. Компанія повинна бути зареєстрована у Манітобі. Програма провінції (будь-якої провінції) націлена на потреби роботодавців, які знаходяться у провінції. Саме цим роботодавцям не вистачає працівникам. Саме ці роботодавці наповнюють бюджет провінції. Попереджаючи вашу ремарку "ми теж платимо податки" - податки платять усі. Однак фокус провінційних програм економічний і спрямований на роботодавців провінції. Який сенс витрачати 2-3 роки на подачу та розгляд ПР і чекати відмови? Робіть все правильно з першого разу.