Імміграція до Манітоби
-
Лише кажу що з мого досвіду це не так
-
Шукав і шукаю надалі роботу в Манітобі
-
Я і не працюю я лише сказав що те що ви кажете - не правда з мого досвіду
-
По власному досвіду це зовсім не так. У Манітобі мені пропонували на 30-50 тис меншу зп і гірші умови. Довелося працювати на роботодавця з Онтаріо
-
Специфіка Манітоби - майже усюди хочуть людей з хорошим досвідом. Особливо консалтингові компанії, яких тут понад сотню. Дивіться Neo Financial, SkipTheDishes, Bold Commerce. В двох останніх трохи нижчі ринкові зарплати, але знову ж, залежить, який пріоритет.
-
Цікаво. По особистому досвіду зарплати в ІТ практично одинакові у Вінніпезі і Ванкувері. Ну 5-10% різниця не рахується. Можливо просто у Вінніпезі менше роботодавців, які мають відповідні вакансії. Зрештою, залежить, який у вас пріоритет: зарплата чи ПР. Не зустрічав ще програміста, який би не міг прогодувати сім"ю навіть на початкових зарплатах
-
Ні, не можете. Має значення місце знаходження роботодавця. Компанія повинна бути зареєстрована у Манітобі. Програма провінції (будь-якої провінції) націлена на потреби роботодавців, які знаходяться у провінції. Саме цим роботодавцям не вистачає працівникам. Саме ці роботодавці наповнюють бюджет провінції. Попереджаючи вашу ремарку "ми теж платимо податки" - податки платять усі. Однак фокус провінційних програм економічний і спрямований на роботодавців провінції. Який сенс витрачати 2-3 роки на подачу та розгляд ПР і чекати відмови? Робіть все правильно з першого разу.
-
Доброго вечора. Я вже питала про зв’язок з іншою провінцією. У нас ситуація така: чоловік віддалено працює на компанію, що розташована в Бритіш Коламбії, але в контракті вказано, що вони винайняли його саме в Манітобі. Ми живемо і працюємо у Вінніпегу, в Бритіш Коламбії навіть не були. Чи можемо подаватися на ПР через провінційну Манітобську програму? І ще питання. Якщо раптом відмовляють у наданні ПР, чи можемо ми подаватися на іншу програму і якщо так, то через який час?
-
Добрий вечір, хтось здавав биометрику у Будапешті? Так вийшло, що був пропущений апойтмент на біометрику (причина поважна), скасувати не встигли і тепер як тільки намагаюся записатися на новий апойтмент видає, що треба скасувати пропущений, а він не скасовується. Думала що буде апдейт системи, але навіть по-новому створеному акаунті знову показує, що треба скасувати пропущений апойтмент. Підкажіть як можна вийти із цієї ситуації. Усім дуже дякую