Імміграція до Манітоби
-
В тому то і справа, якщо головним аплікантом буде чоловік, то ніяких помякшень, бо він не українець
-
А хіба вимоги по SWM не пом'якшені для українців? Там, здається, вимоги з мови трохи зменшені і сума не так принципова на рахунку, але для всі інших громадянств вимоги будуь загальні. Про всяк випадок треба перевірити по відео в закріплених, чи була програма змінена для українців
-
Дякую Вам і всім у цьому чаті , всім гарного дня )
-
Дякую, піду передивлятись і перечитувати закріплені повідомлення ,
-
Головною причиною нашого чекання було те, що я українка і могла б іти по спецвибірці і в мене краща англійська і є досвід вдачі IELTS
-
Я нажаль не знаю багато про ситуації, коли іноземець головний аплікант. Але передивилась умови програми swm і не бачу там ніяких умов особливих щодо роботи. Тобто тут робота може бути будь-яка і не обов'язково щоб вона співпадала з попереднім досвідом. Плюс, по settlement funds така ж ситуація як для українців - не обов'язково мати повну суму на рахунку, зарплату офіцер може зарахувати.
-
Та з роботою взагалі щось у мене не клеїться 😪
-
Дякую Вам
-
А тут виявилось, що запропонувала робота має 5,67 години на день, і всі плани перевернулись догори дриґом