Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи ходе громадський транспорт по неділям в Вінніпезі ?
-
For fast only express intery
-
тобто менш ніж 2 роки не розраховувати? А по іншим провінціям це від скількох років? Чи пришвидшує взагалі ця програма отримання пмж
-
2 years or more
-
Хлопчики та дівчатка, скільки реально займає час на для отримання пмж? Через пів року як пропрацював офіційно у Манітобі - можна податись на номінацію, а далі скільки може займати часу отримання пмж? Хоча б від - до знати Ми по CUAET з дівчиною тільки думаємо у яку провінцію летіти і чи реально у Манітобі швидше отримати внж? Бо якщо ні, то ми би інші провінції також розглядали для переїзду
-
ПРОШУ ДОПОМОГИ! Добрий день усім, я і старший син отримали візи 20 вересня. А меньшому сину щей досі статус анкети "обробляється", вже майже 6 місяців. Я вже декілька раз писала в кризис форму і нічого. У нас з меньшим сином різні прізвища але є дозвіл батька заповнений по формі плюс копія паспорта батька, також в мене є дозвіл суду на виїзд з дитиною без дозвіла батька. 4 листопада запросили додати доки ( я додала свідоцтво на англійські, та форма погодження батька). І знов тиша! Дуже прошу підкащати, що робити в даному випадку???
-
Одни говорят нужен только permanent чтобы подать типа term не подходит , все запутанно
-
Таке питання. Якщо Я працюю зараз у компанії офіційно, на фул тайм позиції. Як такої дати закінчення контракту у мене немає. Але у компанії така політика, що абсолютно усі співробітники мають відпрацювати великий період часу , як темпорарі. Це щось на кшталт випробовувального терміну. Коли брала довідку для ренту, у ній не було вказано, що це не перманент взагалі. Просто, що найнята з такої дати на фул тайм. Та і дати закінчення у офері не було. Але строки вказані були. Хто може допомогти розібратися. Нижче вирізка з оферу. Чи буде рахуватися такий досвід тілько для спец. Виборки для українців? Чи можна буде подаватися по swm? Чи взагалі це нікуди не зараховується? Дякую
-
Всім привт, хто живе в Трансконі? Хотів би познайомитись, та підтримувати контакти) планую в грудні, приїхати)