Імміграція до Манітоби
-
Оплата за розгляд номінації, в яку включають головного апліканта та членів сімї. За всіх $500
-
Ось, дивіться пошуком по 500, t.me/uccmb/83892, це сума за всю заявку
-
Ви це проходили? Подавалися також?
-
Бо на цьому етапі тільки 500
-
Чому я заплатив не 1000, а 500$?
-
Значить, вона з вами в заявці, їй навпаки не можна робити ще одну заявку
-
Обовязкоо, але якщо немає, то пишете лист пояснення з вказанням номеру шкільного атетстату та те, що він відомбражний в додатку до диплому. Вже це писали сотні разів
-
Зробіть запит в електронні реєстри, може відновлять А взагалі можете написати пояснювального листа, що в університет вас було зараховано на основі атестату про закінчення школи. Але сам документ втратили
-
Так, правда, це NOC 3
-
Я мав на увазі автоматично-не треба запрос робити
-
Таке питання , якщо подаватися за спецвибіркою освіта документи підтвердження дипломи університетів є дещо і WES висновок визнали , але немає атестату , його необхідність обов'язкова для подання документів ?
-
Підкажіть, будь ласка, а які вимоги в CELPIP на мінімальний рівень 4?
-
ТАк, але не по CUEAT, а проінція самостійно прийняла рішення повертти кошти всім грмадянам України. Кошти повертають не автоматично, а через 2-4 мсяці.
-
Дякую. Це ті що повертаються по куает автоматично?
-
Таке питання. Якщо я отримував допомогу від онтаріо , це буде рахуватися за звʼязок з провінцією, тобто знімуть бали чи ні . І якщо я відкривав аккаунт у банку і отримував сін набер теж у Торонто ?
-
Дякую ! Може хтось проходив без атестату, є досвід?
-
Бо це плата за розгляд аплікації на номінацію цілої сім"ї, а не окремо кожного
-
2.5-3 роки, якщо у вас рівень англійської відповідний
-
у вас у листі пише, що потрібно чекати 48 годин
-
Доброго дня! Підкажіть якщо прийшов LAA, я можу почати заповнювати дані а засабмітити через 48 год? Чи краще наразі нічого неробити?
22 Jan 2023, 05:40
72963/231351
27 minutes ago