Імміграція до Манітоби
-
Зрозумів! Спасибі
-
Зрозумів, дякую! я тільки хотів уточнити можливо тільки аплаїтись неможна а підготовити і підгузити документи можна
-
Шкільного? Що проходив? Чи отримав номінацію? Я отримав номінацію без шкільного атестату. Додав лист пояснення, що атестату не маю, не маю можливості його отримати з України, але в додатку до диплома бакалавра є інформація, що зарахований в університет на основі шкільного атестату про середню освіту номер такий. Додав ще скріншот з де це вказано.
-
В чаті точно було двоє людей, які отримали PR приблизно через рік після приїзду до Канади. Але це скоріше позитивний виняток, бо у всіх різні кейси з документами і початковими даними.
-
Оголошення в газеті, то обов’язково. Я відновлювала дипломи 2 рази в 2006 і 2021 році і оба рази давала оголошення.
-
Якщо вони скажуть, що займаються таким - отриманням документів з суду та інших владних органів від імені особи, то скиньте, будь ласка, їхній контакт ще мені. Дякую!
-
Добрий вечір усім. Я новачок в чаті і в питанні ПР. Хотіла б подаватись по програмі "через друзів", але знаю лише, що така програма існує і більше нічого. Попрошу добрих людей - тикніть пальцем де є повна інформація про це і з чого починати? Дуже вдячна💛💙!
-
Це ж з моменту отримання AOR?
-
Я також 😂 Мені людина допомагала то все робити у 2021, я на той час була закордоном. В універ можете подзвонити зі скайпу наприклад і запитати все. Я також дзвоню з канадського номера, не дорого виходить.
-
Всім привіт, підкажіть довідка про несудимість потрібна при подачі на номінацію, чи вже при подачі на Піар? Також не можу знайти список документів на подачу на номінацію і посилання де потрібно все починати. Може хто кине посилання, буду дуже вдячний.
-
Дякую, я їх два рази передивився, голова йде обертом.