Імміграція до Манітоби
-
А які ціни взагалі на переклад в середньому тут? Наприклад переклад диплому про освіту
-
Я набираю 66 балів, то мені подаватись вже зараз і треба підтвердження коштів на рахунку? Десь чув, що після подачі ці гроші заморожені до отримання піару. Немає сенсу чекати поки я пропрацюю тут 6 місяців.
-
За роботу на минулого роботодавця вам дають 12 балів і якщо ви маєте здану англійську мову, кошти, то ви можете подаватися. Кошти ніхто не заморжує, але вони мають бути у доступності. Деколи на федеральному етапі просять 1-2 рази додати proof of funds. Тобто, ви можете користуватися коштами, але у випадку запиту ви повинні показати, шт кошти у вас є.
-
То наприклад, якщо через тиждень у мене будуть кошти на рахунку, то від цієї дати мені треба відраховувати ще три місяці, а потім брати стейтмент за три місяці і подавати?
-
Ок, дякую. На номінацію теж треба кошти, чи можу почитати процес поки без них?
-
Виходить, що в любому випадку доведеться чекати, бо не маю необхідної суми на рахунку. Дякую за інформацію.
-
Всі відпочивають, жарке ж літо …ось і сайту забажалося собі трохи вихідного взяти 🤭
-
Нє Він відпочиває від натиску бажаючих втиснутись в нього 😅