Імміграція до Манітоби
-
Звʼязався з Анастасією, сказала що проконсультується і відповість. Дуже вам дякую за допомогу, можливо ви врятували моє перебування в Канаді 👏
-
Переклав все сам за допомогою гуглперекладача. Завірили переклад безкоштовно в іміграційному центрі 100 Adelaide st. Для цього треба ворк перміт, паспорт та реєстрація на їхньому сайті http://www.icmanitoba.com/
-
Добрий ранок ,які сторінки потрібно перекладати в українському паспорті ? Перші 3 чи приписки також ?
-
І все пройшло?
-
Підкажіть будь ласка, якщо ти відпрацював 6 місяців подав на номінацію і захотів піти вчитися на водійське посвідчення, як в такім випадку бути?
-
А скільки чекали?
-
Imm 5604 знайдіть по пошуку, тільки вчора обговорювали
-
О, супер!
-
На все про все пішло десь біля години, зробили ксеро оригіналів, забрали переклади, наступного дня жінка забрала переклади вже з печатками
-
Все пройшло
-
Для SWM ви постійно повинні працювати аж до отримання ПР.
-
Маю запитання від знайомої: подавала на візу в Канаду на себе і дитину, пропустила що лист на дозапит дозволу батька вивозу дитини закордон був в спамі. В результаті на дитину прийшла відмова. Що можна в цьому випадку зробити? Нова заявка лише на дитину?
-
Доброго дня! Технічне питання: я зробила профіль ЕОІ по відео, маю пдф файл з балами, ще не сабмітила- де додавати членів сім'ї? Не мала такого поля, тільки про кількість людей, з ким подаюсь...
-
Доброго дня! Список документів на номінацію є у закріплених повідомленнях десь?
-
Дяка, піду шукати
-
Так, у закріплених)
-
Дякую)
-
Додавати членів сім'ї після отримання LAA, аплікація змінюється. При створенні EOI треба вірно вказати кількість людей і все
-
Так
-
Якщо я, чоловік та дитина, то пишемо 2 людини, вірно?
22 Jan 2023, 05:40
73087/233946
about an hour ago