Імміграція до Манітоби
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, приїхали до Вініпегу у кінці червня. У аеропорту Торонто, ми якось розгубились, задекларували у автоматі готівку ( більше 10 тис,) ,отримали вокр.перміти і коли підійшли до офіцерів ,вони подивилися на цю бумажечку і сказали йти до виходу...ну тобто саму декларацію ми не отримали у офіцера..чи не вплине це подачу податкової декларації? Там же треба буде вказати ці гроші,які ми привезли із собою? Дякую!
-
Питання стосовно Employment History (Номінація). Я брав довідку від свого роботодавця, що працюю на 31\12\2022. 09.01.2023 Почав працювати у Манітобі. Але я продовжую працювати ще на українську компанію (але по вільному графіку, у вільний від 1 роботи час) Як краще вказати? Тільки той період який є у довідці? (це буде майже 5 років, але буду клеймити 4 роки, так як немає різниці у балах) тим паче, що я продовжую працювати по тій ж спеціальності
-
Доброго вечора всім! Скажіть будь ласка хто знає як витягнути довідку про несудимість з інших країн, Ізраїль, Німеччина, Польща, Швеція.Можливо є компанії які з цим допомогають? Дякую
-
З 19 років дитина вже доросла і подає окремо. Якщо щось не так - питайте у IRCC
-
Коли буде 19 років дитині? Якщо в цьому році - то подає окремо від Вас.
-
Діти старші за 19 років не можуть бути подані разом з Вами.