Імміграція до Манітоби
-
Якщо я головний аплікант та працюю у Манітобі 6 місяців, але дружина ще не працює, так як ми досі чекаємо на дитячий садок для сина, то потрібно для неї вказати професію якою вона планує займатися? Number of years your spouse has worked in his/her intended occupation in the past five years? Я так розумі річ саме про досвід у Манітобі? Тому що в Україні вона працювала але неофіційно
-
Так жовтень 2024 року!
-
Доброго вечора які потрібно мати документи для подачі на номінації від провінції манітоба?дякую
-
Всім привіт. Мені розповіли що є Іміграційна програма "через друзів" і запросили в дану групу. Підкажіть, будь ласка, де я можу детально почитати про цю програму SWO з офіційних джерел? В закріплених офіційного джерела на знайшла. У мене 3 дітей, в тому числі немовля. Тому мені не вийде податись через програму, яка потребує 6 місяців full time працювати. Я є self employed, що теж не підходить під стандартну "робочу" програму. Але у мене є друзі канадці які знають мене давно. Буду вдячна за інформацію. 💛
-
Це все я бачила.. на відео зосереджена увага на іміграції через роботу і дуже мало про програму по друзях. Текст теж читала. Чи є офіційна сторінка де все розписано?
-
Буду вдячна за посилання. Я зовсім в цьому питанні не орієнтуюсь