Імміграція до Манітоби
-
Тут не знаю, при заповненні на пр не бачила запитань про деталі. У мого чоловіка був штраф за те що у нього лампочка у фарі перегоріла (ми навіть не бачили, бо сталось якраз під час поїздки і одразу спинили🥲) і я не вказувала, бо не було запитання. По поліцейському сертифікату у нас це не висвічувалося, написано що ніяких проблем не має. Це у вас адмінка, ви ж не спричинили ДТП чи у вас штраф за водіння під алкоголем. Ваше правопорушення не має бути кримінальним згідно канадського законодавства. Нещодавно натрапила на випадок, де у дівчини в Туреччині був штраф за водіння під алкоголем (з її слів 2 бокали пива) 0,6 проміле, так їй дали відмову по візі CUAET у зв‘язку з цим, бо в Канаді це кримінал їздити за кермом під алкоголем.🤷🏻♀️
-
Не існує такого екзамену як CLB
-
Доброго вечора усім ✨ підкажіть будь-ласка, для того щоб отримувати PR необхідно мати результати екзаменів IELTS або CELPIP, а CLB не підходить ? Дякую 🙌🏻
-
В CELPIP частина Writing - Ви набираете текст на комп'ютері. Speaking - розмова з компь'ютером, а не з людиною. Подивіться на youtube відео як проходить тест CELPIP, які завдання.
-
Дякую🙏
-
Я брала всі. Просили, здається, лише паспорт та Work permit.
-
Супер) дякую!!! А які документи з собою треба мати?
-
Я робила Police Record Check for Vulnerable Sector, коштувало $49. Треба приїхати в Winnipeg Police Service, адреса: 245 Smith street. Черга займала більше години. Треба заповнити бланк. І в цей же візит отримаєте довідку.
-
Ось і кинули, але там не вдалося, бо я менше року (
-
Доброго вечора! Підкажіть, можливо хтось робив у Вінніпезі criminal check ? Роботодавець просить принести. Саме канадський, не з України. Знайшла на сайті, можна замовити онлайн, але це для тих, хто вже довше 1 року тут знаходиться. Куди йти, які документи мати з собою? Дякую)