Імміграція до Манітоби
-
Є ще питання для тих хто отримав номінацію без здачі тесту. Чи потрібно щось додавати з файлів стосовно працевлаштування (Adaptability- Job offer in Manitoba) окрім job offer? Багато разів у чаті писали про те, що необхідні paystubs, employment verification letter. Чи то альтернативны варіанти у випадку, якщо відсутній job offer? Тому що у аплікації саме графа називається job offer та нічого з переліченого у чаті ніде немає
-
На мою особисту думку, анкета має ідентичну структуру з таблицею балів по EOI. Тобто, офіцер буде надавати увагу саме тім розділам, за які аплікант клеймів бали. Тобто, якщо вказано, що по TEER 1,2,3 непотрібна мова, то головна задача офіцера буде саме перевірити, що duties та responsibilities відповідають NOC. Розділ з друзями/родичами буде цікавий офіцеру лишу у тому випадку, якщо аплікант саме обрав зв'язок з Манітобою через друзі/родичи. В іншому випадку йому взагалі то не дуже цікаво. Теж саме стосується Employment History, Language Ability, Education. Так як анкета одна для SWM та SWO, то багато питань для тих хто знаходиться поза Канадою ... у тому числі й про Settlement plan. (окрім першиx двух питань, які начебто повинні дати офіцеру додаткову інформацію о наміру апліканта іммігрувати саме у Манітобу , а не "через Манітобу"). Тому що не можу уявити як можно відповісти апліканту на них, який вже перебуває 6+ місяців у Канаді 🙂 Adaptability- Occupation in Manitoba повинна бути обов'язкова для заповнення тільки тим хто іммігрує через роботу і то, на мою думку, тільки головний аплікант повинен це заповнювати
-
Вітаємо, Florence Woods! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Я їм колись телефонував, але змінив телефон і зараз не можу знайти той номер
-
В когось є телефон IRCC?
-
Доброго ранку усім! Просте запитання але я заплутався , для SWO треба мати на рахунку 10000? Чи тільки для спец вибірки для українців ?
-
Дякую , зараз зрозуміло стало
-
Я ищу личного онлайн-помощника, который может помочь мне размещать объявления об аренде в Интернете и получать 800 долларов США еженедельно, если вы заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной для получения дополнительной информации, спасибо ☺️💯 Ещё актуально?
-
SWM це 1000 балів та залишаешься працювати на того самого работодавця ?
-
Доброго дня! Мама і син (16років) подали на CUAET, мамі прийшла віза без проблем, а сину прийшла відмова через 9місяців після подачі заявки. Що в цьому випадку робити. Куди звертатися? Дякую за відповідь
-
Скажіть, будь ласка, на Куает візу ще можно податися, просто за гроші, чи вже ніяк?