Імміграція до Манітоби
-
Лінк якийвий скинули це по суті опублікована стаття яку хтось з журналістів трактував. www.kmu.gov.ua/news/derzhprikordonsluzhba-shchodo-viyizdu-za-kordon-cholovikiv-yaki-postijno-prozhivayut-za-mezhami-ukrayini-zabronovanih-osib-ta-deyakih-inshih-kategorij Офіційне джерело. Має право перетинати кордон чоловік який має посвідку на постійне проживання (відмітку в паспорті, тощо) та, наголошую, знятий з військового обліку в Україні.
-
Чоловіки, які мають громадянство іншоі краіни одночасно з громадянством Украіни, можуть перетинати кордон за неукраінським паспортом. Відстежити наявність другого паспорта митнии контроль не має змоги. Особливість полягає в тому, що Закон Украіни чітко наголошує - в Украіні допускається лише єдине громадянство. Якщо особа є громадянином ще будь-якоі держави, крім Украіни, то він автоматично втрачає громадянство Украіни (ст. 19 Закону Украіни «Про громадянство»). Але в законах немає юридичного зобов’язання інформувати органи влади про набуття другого громадянства та відповідальності за це (окрім державних посадовців).
-
Наш знайомий має резидента Литви, його не випустили одразу. Але він проконсультувався з юристом і мав вже вірні аргументи на кордоні, тепер проблем не має з перетином.
-
Можливо й так, я про такий закон ще не чув, дякую почитаю
-
Ви зробили неправильно. На сайті у них написано яка процедура подачі з України. Вам спочатку ваші документи потрібно було відправити для оцінки в Інформаційно-іміджевий центр в Києві. Вони оцінюють і формують конверт для WES, який нерозпечатаним! подається вже у сам WES.
-
Я подали документи WES і оплатила
-
Або була помилка друку чи людська і в реєстрі інший номер
-
Мені прийшло повідомлення що мій диплом не пройшов перевірку.Педагогічний університет закінчила 2022.Хто з тим стикався,допоможіть будь ласка.
-
Так