Імміграція до Манітоби
-
Ні, 5208, здається
-
Зараз так само, тільки у мене підозра, що мій паспорт запросили, а дітям вишлють visitor records третій по рахунку
-
Доброго дня всім. В заявці на візитор візу, певно десь помилилась, тепер вийшло імя двічі --- Olena Ivanenko Olena. Вже І запит на біометрію прийшов так само написано. Скажіть чи можна якось це виправити???
-
А яка назва програми і то тільки для українців ?
-
Отже, вчора, 15 липня 2023, був останній, коли можна було податись на візи за тимчасовими заходами СUAET, які тривали з 17 березня 2022 року. За цей час понад 1.1 млн українців подали заявки на візи, понад 166 тис вже прибули до Канади. Згідно з офіційним повідомленням від уряду Канади, процедура отримання українцями віз до Канади стала "регулярною". Тобто, українці зможуть податись на туристичні (візитор) візи на загальних підставах, надавши відповідні документи. За такою візою можна прибути до Канади на термін не більше, ніж 6 місяців та ця віза не дає права отримання дозволу на роботу. Ті ж українці, які на підставах CUAET подали аплікації до 15 липня 2023 року та отримають візи, мають час до 31 березня 2024, щоб прибути до Канади та отримати дозвіл на роботу до трьох років та грошову допомогу. Приєднуйтесь до Української Канади @UkrainianCanada - наш канал @UkrainianCanadians - наша група
-
Програма не має чітких критеріїв зараз, тому не варто взагалі на неї дивится до моменту оголошення. Canada launches pathway to reunite families and support Ukrainians - Canada.ca www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/07/canada-launches-pathway-to-reunite-families-and-support-ukrainians.html
-
Дякую і я дивлюся це тільки для тих в кого є родина в Канаді
-
Дякую дуже
-
Авто, іпотека тощо. Якщо ви придбали житло у кредит, то у вас є не тільки борг, але й також assets. Також, не забувайте, що ви сплатили 10-20% першого внеску. Приклад: будинок 300К, перший внесок 10%. Liabilities: 270К Assets: 300К Різниця у вас буде +30К Аналогічно з авто, однак, там, скорше, вийде на нуль або в мінус, якщо ви купили нове авто.