Імміграція до Манітоби
-
@weswestern Скажіть, будь ласка,якщо в ворк перміті цього хлопця, що я вам розповідала, чітко написано, що він повинен покинути Канаду 10 червня 2023, а він цього ж не зробив, ба більше - йому нещодавно видали права на рік. Ми їдемо в аеропорт зараз. Його хоч не депортують зараз?? У нього віза на 10 років
-
Добрий день шановне товариство А чи знає хтось де модна ознайомитись з новою анонсованою програмою що стартує у жовтні по возз’єднання сімї
-
Можлива депортація. Поставлять печать при вильоті з Канади.
-
Тобто це коли погодять PR на федеральному рівні і тоді видається одноразова віза? Я правильно зрозуміла? A CUAET анулюється?
-
Ясно, дякую
-
Поставлять печатку про заборону на відвідування Канади та лети з Богом. Візу анулювати також можуть
-
І сін у нього прострочений
-
Перепитаю ще раз, може хтось зіштовхувався і може підказати . Дякую
-
На оф сайті написано, що на відновлення статусу надають 90 днів If it has been less than 90 days since your status expired, you can apply to restore it. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html#restore
-
я новенька в групі і за ключовими словами в пошуку нічого толкового не знайшла. Дякую вам за відповідь ☺️