Імміграція до Манітоби
-
У підприємства є офіс в Манітобі?
-
Особисто я б спочатку подався на поновлення статусу через IRCC. А потім їхав і просив дати робочий перміт.
-
я новенька в групі і за ключовими словами в пошуку нічого толкового не знайшла. Дякую вам за відповідь ☺️
-
Вітаю,таке питання,як дізнатися чи підприємство на якому працюєш відноситься до провінції,ну саме платить податки,щоб не було проблем з поданням на підтримку? Може є якийсь реєстр? Дякую
-
вже десятки разів відповідали - так, можна, вказуєте, що чоловік іммігрує з вами. Але після погодення ПР, йому потрібно буде вклеїти імімграційну візу, яка буде дійсна тільки 12 місяців з дня проходження медицини.
-
Так, це тільки терміново подавати заявку і одразу в кризову писати, а потім ще й дзвонити
-
Якщо компанія має фізичний офіс у Манітобі, то 100% вона платить тут податки і є зареєстврована.
-
Це KFC у Вініпезі
-
так, але не пише, що можна перміт отримати в аеропорту. Крмі того, чоловік працював з 10 червня нелегально.
-
Це KFC у Вініпезі
-
Будь ласка, напишіть чи в хлопця все окей🙏 ще зовсім дитина
-
пише ж Site Address.
-
Дякую ) навіть з non criminal records certificates з 4 країн))))
-
Ви собі спокійно йдіть по шляху номінації і ПР. Вс ебуде у вас гаразд.
-
Тобто ви тут лише Job offer прикрепили і все?
-
Дякую, жаль я не маю родичів тут
-
а, сорі. Забув. Так, тоді теоретично ви підходите. Єдине, на що потрібно буде звернути увагу сестрі, це ось цей пункт, який толком не пояснений.The new pathway to permanent residence requires no financial undertaking and families will have until October 22, 2024, to submit an application. More detailed information, including how to submit an application, will be made available closer to the launch of the program. Поки жодних деталей немає, кого сам стосується цей пункт. Чи це стосується спонсора. тобто, що не буде братися дохід за останні три роки до уваги, чи мається на увазі що спонсор не буде мати фінансових зобовязань перед урядом щодо підтримки родичів.
-
Дякую за підтримку і я сподіваюся )))
-
Дуже дякую
-
І засумнівалась
22 Jan 2023, 05:40
73736/235131
about an hour ago