Імміграція до Манітоби
-
"особливих питань в уряді не виникло в лютому для допомоги нам цією програмою" Ви серйозно так думаєте? Ви справді думаєте, що канадський уряд захотів і зробив таку програму просто так? На це були покладені величезні сили української громади. Просто грандіозні. Без цих зусиль канадський уряд щось би зробив, але точно не ту програму, яка є зараз. Це була б програма прийому 30-50 тисяч біженців максимум, як це зробили з сирійцями
-
Так, було декілька чартерних рейсів до Канади. Також 2 рази на місяць розігриш авіаквитків. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/flight-information.html тут більш детальніше. miles4migrants.org/ukraine2canada/ тут розіграш
-
Можна про безкоштовний переліт детальніше, і взагалі такий існує?💙💛
-
все залежить. Для себе я вибрав prepaid за 15 долларів,там тільки дзвонити та смс. Інтернет беру з esim vodafobe 10 gb через стандартне поповнювання пакету. Мені багато інтернету не потрібно. Якщо потрібно,то там контракт і суми від 75 долларів на місяць +податок.
-
А що по мобільному зв'язку з інтернетом?
-
Руки з того місця, але прав немає(
-
Хм, хто знає, але насправді ж їм потрібні роботящі люди для руху економіки і для розвитку країни/провінції. Привезти сюди не дурних та роботящих людей, і дати їм можливість лишитися, як то було ще 100 років тому. Українці тут це бренд, тому особливих питань в уряді не виникло в лютому для допомоги нам цією програмою і надання пріоритету з ворк пермітами. Для мене нічого в цьому страшного немає, все ок, але чого таїти) Багато українців вже зараз їдуть, бо не витримують реалій Канади, бо як виявилось мову треба вчити і гроші на деревах тут не ростуть.. Хто хотів сюди потрапити, той тут лишиться, хтось перечекає і повернеться назад. Навіть якщо війна скінчиться, перспективи вдома туманні.. як би то не звучало Пробачте за реалізм..
-
Створення програми не мало на мені будь-який профіт. Тільки гуманітарну ціль. Спеціальна програма для біженців - дуже довгі процедури і просто неможливо запустити за місяць. Тому уряд зробив таку програму. Це вперше в історії, коли одній нації дати такий пріоритет. Однак, не обманюйтесь. 70-80% новоприбулих українців поїдуть назад, якщо війна завершиться наступного року. Поки що федеральний та провінційні уряди витратили сотні мільйонів доларів тільки з метою підтримки українців у Канаді. Без будь-якої іншої мети
-
Це чи не вперше в історії, що при всіх обставинах нам дали ворк перміти, хоча потенційно ми є біженці. А ворк перміт це прямий шлях до імміграції.. Вони профіт звичайно прорахували, вони 20 ще бест вестернів збудують з наших податків та зборів. Але тим не менш, дякую за те, це прекрасна можливість, підтримка Канади та особливо Манітоби просто вражає. 🇺🇦🇨🇦 Приємно гордо казати звідки ти родом, їхати по місту бачити всюди наші прапори, тут українців тьма тьмуща, просто деякі вже в 3-4 поколінні.
-
Річ у тому, що з самого початку розігнали міф здебільш новоспечені і не тільки блогери. Та коли компетентні люди казали, що це все вигадки, то їм ще рота закривали. Є офіційне джерело яким керуються імміграційни офіцери та повинні керуватися апліканти, все інше - вологі фантазії. PR у Канаді не може бути халявою та роздаватись як гарячі пиріжки на базарі. Канаді потрібни кваліфіковані кадри, які не будуть сидіти у неї на шиї, а зможуть забечувати себе та сплачувати податки, тим самим закриваючи питання кадрової нестачі та розвитку економіки. В керівництві Канади сидять дуже розумні люди, вони не просто так розробили cuaet, і на мою особисту думку, чудово розуміють що країні це принесе величезний профіт. У будь якому разі, українці, які скористалися візою cuaet, як мінімум можуть подякувати за те, що Канада надала безкоштовно та без жодних перешкод візу, OPEN work permit на 3 роки та федеральну грошову допому, а де кому ще і безкоштовний переліт. Хай мене виправлять "старожили", але я не знаю більше подібних прикладів з боку Канади до цього. В другий раз подякувати провінції, яка додатково полегшила "старт" та період адаптації безкоштовним перебуванням у готелі з 3 разовим харчуванням та допомогою з оформленням документів та ще багато чого. Кращих умов для цього, ніж зараз є у нас, вже наврядчи буде. Так що все залежить зараз тільки від нас, тому треба прикласти максимально зусиль та йти до своєї цілі
-
Налаштовані так, що хоч і посуд мити за мінімальну, аби було на аренду та на їжу, доки не буде нормальної мови та можна буде розраховувати на щось краще