Імміграція до Манітоби
-
Я вже підготувала до подачі документи, бали є. Подаюсь. Маю зараз роботу парт тайм 32 години на тиждень. Це задовольняє економічним критеріям еміграції про які ви згадали?
-
Тільки з‘ясовувала це питання, ось такий алгоритм дій: CUAET поширені запитання: закінчилася дія паспорту або статусу/візи - який алгоритм дій? Extensions inside Canada. Подати заяву на новий паспорт можна у Консульстві України в Канаді. Повна інформація за цим посиланням: mfa.gov.ua/embassies/kanada Коли нові паспорти готові, необхідно подати заявку на продовження статусу inside Canada: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/extend.html Кoли статус буде продовжений (work/studу permit або visitor record на руках), можна подавати заявку на нові візи inside Canada: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html
-
Товариші знатоки, поясніть мені будь ласка, якщо людина прилетіла по sjtd, віза в ньому на три роки. Отримала ворк перміт на три роки, потім подалась на закордонний паспорт. Отримала, але не встигла податися но нову візу до 31 березня 24 року. Їй вклеють візу після цієї дати?
-
Підкажіть будь ласка по ситуації : основний заявник в Канаді подає на номінацію, чи є смисл іншим членам сімʼї, які ще не в Канаді теж пройти медогляд перед федеральним етапом, щоб не затримувати справу. Як це зробити без запиту. Просто по uci а сам медогляд має бути у на емейл . На сайті пишуть треба мати іме чи вони там самі все підвʼяжуть? Дякую.
-
Привіт можливо хтось знає чи можна змінювати позицію на роботі у одного і тогож працедавця (Завод)протягом шести місяців до подачі на номінацію?
-
Можливо хтось знає, в мене на шкільному атестаті апостиль прикріплений (робили для вступу в університет закордоном) його потрібно зняти чи залишити?
-
І ще таке питання, якщо диплом повністю англійською мовою, єдине оцінка і те, що це диплом інженера написано польською, все одно перекладати треба?
-
Питання щодо диплому до речі—він у мене чеський, тож потрібно просто з чеської на англійську? Чув десь, що потрібно було спочатку на українську, потім на англійську перекладати.
-
Тільки магістра потрібнн
-
Куди відправляли?
-
Eoi отримав,подав доки на номінацію,і питання скільки чекають +- люди на номінацію
-
Так, з чеської на англійську і все. Просто більшість українських перекладачів готові перекласти, але тільки через посередництво української.