Імміграція до Манітоби
-
Можна. Тим більше якщо вища позиція. Але роботодавець має бути той самий.
-
Всім привіт, ребята хелп. Запуталась з цими тірами і ноками. Посада: Apprentice bricklayer до якого teer відноситься? Ввожу її в пошук вибиває таке…. Тобто це teer2? Чи до тір 2 відноситься безпосередньо bricklayer? Тикніть мені силку правильного тіра, бо голову скоро зламаю((((
-
В мене був апостиль на дипломах про вищу освіту. Залишав. Але не сканував і не перекладав його.
-
Ось, тримаю його в руках, віза на три роки в ньому
-
А віза в SJTD точно на три роки? Бо в цей документ вклеюють візу на 6 місяців і вона одноразова. Як тільки ти заїхав, так і втратила чинність.
-
Я це знаю, я запитав про друге, якщо вище по питанню перейдете то побачите.
-
Дивно. В мене дружина і син приїхали по SJTD приїхали і там чітко в умовах писало, що тільки раз заїхати і на 6 місяців. А візу перекреслив офіцер при в'їзді в Канаду?
-
Робіть краще два. Я би так зробив. Але постарайтеся дістати хоча б один
-
Питання в тому до якого teer відноситься його посада яка вписана в job offer? Бо ми плануємо подаватись по swm і важність в тому, щоб не здавав чоловік англ, бо не дотягує ще до 4 рівня. Ось і не можу зрозуміти чи входить посада в teer від 0 до 3?! Шукаю і видає мені те що вище скинула. І заплуталась зовсім, чи teer2 під посаду безпосередньо bricklayer чи під apprentice bricklayer теж пасує?
-
В яких умовах? Звичайно його заберуть, але в ньому віза на три роки.
-
Візи в ньому одноразові і якщо ви заїхали по ній, то вона вже не дійсна. І так, треба вклеїти в паспорт нову.
-
Доброго дня всім в групі! Допоможіть будь-ласка розібратися) чи перевіряють гроші на рахунку, якщо ти подаєшся через програму SWM? Коли я заповнювала EOI, там була строка, скільки грошей на рахунках маю, то я вкпзала певну суму. Чи будуть її перевіряти в процесі розгляду моєї заявки і чи при заповненні аплікації на номінацію від провінції треба додавати якусь виписку з банку про суму грошей? Цікавить саме програма SWM, не SWO)
-
Потім, це коли саме?