Річ у тому, що з самого початку розігнали міф здебільш новоспечені і не тільки блогери. Та коли компетентні люди казали, що це все вигадки, то їм ще рота закривали.
Є офіційне джерело яким керуються імміграційни офіцери та повинні керуватися апліканти, все інше - вологі фантазії.
PR у Канаді не може бути халявою та роздаватись як гарячі пиріжки на базарі. Канаді потрібни кваліфіковані кадри, які не будуть сидіти у неї на шиї, а зможуть забечувати себе та сплачувати податки, тим самим закриваючи питання кадрової нестачі та розвитку економіки.
В керівництві Канади сидять дуже розумні люди, вони не просто так розробили cuaet, і на мою особисту думку, чудово розуміють що країні це принесе величезний профіт.
У будь якому разі, українці, які скористалися візою cuaet, як мінімум можуть подякувати за те, що Канада надала безкоштовно та без жодних перешкод візу, OPEN work permit на 3 роки та федеральну грошову допому, а де кому ще і безкоштовний переліт. Хай мене виправлять "старожили", але я не знаю більше подібних прикладів з боку Канади до цього.
В другий раз подякувати провінції, яка додатково полегшила "старт" та період адаптації безкоштовним перебуванням у готелі з 3 разовим харчуванням та допомогою з оформленням документів та ще багато чого.
Кращих умов для цього, ніж зараз є у нас, вже наврядчи буде. Так що все залежить зараз тільки від нас, тому треба прикласти максимально зусиль та йти до своєї цілі