Імміграція до Манітоби
-
Він сам, в нього там просто паспорт, фото і медогляд загрузити, а у мене ще куча всякого.
-
Спасибі !
-
У чаті українська Манітоба подавали, там люди писали про досвід. Для ПР цього не потрібно
-
Вітаю! Чи хтось подавав заявку на criminal records (Канада) онлайн? Підкажіть, будь ласка, що саме потрібно вказувати ось тут?
-
Тобто, для ПР потрібно лише довідку про несудимість з країн, де перебував більше, ніж 6 міс, окрім Канади? Чи я щось неправильно зрозуміла?
-
maps.app.goo.gl/ktUR18SZmiaMkKje8
-
Так.
-
це для піару потрібно?
-
Може щось змінилось. Ми робили там.
-
Я була там, сказали, що лише онлайн заявку можна зараз подавати
-
Так, правильно.
-
Берете паспорт, ID. 52$ 30 хвилин часу
-
Не потрібно
-
Скажіть, будь ласка, новий закордонний паспорт ми можемо зробити тільки в Торонто? А в Едмонтоні неможливо?
-
то потрібно чи не потрібно для подачі на ПР мати довідку про несудимість з Канади ?)⬆️
-
дяки Богу 😁 спасибі :)
-
Довідка про несудимість з Канади НЕ ПОТРІБНА!!! "Police certificates If you and your family members are 18 years of age and older and aren’t permanent residents or Canadian citizens, you must provide a valid police certificate for any country other than Canada in which you spent 6 or more months in a row since the age of 18." www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-p7000-application-permanent-residence-provincial-nominee-class.html#ep73
-
І ще питання до тих, хто вже робив нові закордонні паспорти: що це за документ «з місця реєстрації»? Щось не дуже зрозуміло. Відгукніться, будь ласка, хто вже літав до консульства, допоможіть розібратися зі списком документів 🙏
-
а то буває як читаю чат і час від часу не легше стає 😂 щось нове і нове випливає
-
Доброго вечора! У мене є запитання. Для подачі на номінацію чи потрібно брати довідки з всіх місць де працював в Канаді.? Чоловік не головний аплікант і має лист тільки з останнього місця роботи. Дякую!
22 Jan 2023, 05:40
74120/230699
22 minutes ago