Імміграція до Манітоби
-
Вибачте, за таке питання. Та, щось в Фейсбуці пишуть що з 15 липня вже візи не безкоштовні. Тобто якщо я не подала дитині на нову візу після подовження паспорту тепер тільки платно? Процедура хоч та сама?
-
В celpip важче speaking, в IELTS важче writing Важче чит. оцінюється більш strictly Так вони вирівнюються за складністю Тому в залежності від рівня мови, вони однаково прості/складні
-
Теж цікавлюсь , але як я зрозуміла то медікал чек коли прилітаєте відрізняється від ime який можуть запросити на федеральному етапі , також зараз пишуть про якісь зміни до жовтня 2024 але вони стосуються звичайного мед чека та для тих, хто вже у Канаді (є на офіційному сайті ). Як мені розказувала дівчина з Канади вже с ПР, що на федерал етапі приходить на мейл перелік лікарів яких треба пройти. Краще підскажуть може ті, що не так давно отримав ПР . Коли будете мати інформацію - напишіть будь ласка
-
20-30 долларів заощадити? Я б краще вибрав який мені краще виходить😁 Вибрав celpip бо один день і все на комп'ютері 4-5 днів і є результат
-
Ось мій досвід Мову і так досить добре знав Найближча дата була на 30 число, але час від часу заглядав і навиглядував на 13 число переніс собі Через це готувався тиждень, а не місяць Одразу видно в якому місці той екзамен важкий Все таки 30 секунд, з яких 10-15 читаєш питання і на все що залишилось вигадуєш рандом булшіт щоб щось говорити 60-90 секунд То важко навіть як знаєш мову добре Не думаю що на ті питання що мав відповів би добре на будь якій мові яку знаю(а знаю загалом 4)
-
А і так нема що скаржитися, і так буде 100 балів Грифіндору (SWM)😂
-
Вітаю, а завірений переклад в імігрант центрі підійде для мпнп?