Імміграція до Манітоби
-
Я ні, сам також нуб, сиджу рахую бали чи вистачить)
-
Ви молодці, справді і це дуже багатьом допомагає)
-
Сорі, а який потрібно?
-
Ми є, були і будемо. Дуже складно в цьому розібратись, насправді. Наче все просто, а взагалі ні
-
Не дадуть балів за мову, це селпіп
-
Стільки питань повторюються, в тому числі я запитую багато, шановний пане @weswestern терпіння вам і дякую за витримку, за те що терпите наші деколи дурні запитання )
-
46 балів дається за ваші результати, як я розумію. Поправте, якщо не правий, тільки в це все ниряю
-
По моїх інформації за кожен модуль на 4 це 12 балів, вище - вище бали, якщо всі більші - 25 балів бонус
-
Зрозуміло
-
Тож можна здати щось на 7, щось на 5, щось на 3
-
Ні, але Celpip мінімум 4 повинен бути
-
Так там наче пишуть бали за модуль + 25 якщо всі вищі за 4
-
Ну адміністратори групи зрозуміли, що Вам всім подяка 😉😉😉
-
Ні, адже у вас тоді загальний CLB буде 2
-
Скажіть будь-ласка,у вас все вийшло? Скільки вас чоловік і як ви вибирали кількість осіб. Бо я вже нічого не розумію, чому не пускає далі.
-
Так а пишуть що 12 за модуль. Якщо, наприклад, 4-4-4-2, вже не йде?
-
мінімально має бути з кожного модулую еквівалент CLB 4
-
бали менше CLB4, не реромендується їх грузити. Це може розцінюватися як те, що у вас мова не є готова для роботи
-
Калькулятор для CELPIP immigratemanitoba.com/calculators/celpip-g_calculator.php Калькулятор для IELTS immigratemanitoba.com/calculators/ielts_calculator.php Language test equivalency charts immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/policies/language-proficiency/
-
Дякую. У мене мінімалка 4 має бути. Сподіваюсь більше. А от хлопцям, що вивчають, буде сюрприз
22 Jan 2023, 05:40
74393/230795
2 minutes ago