Імміграція до Манітоби
-
Спробуйте через adobe acrobat
-
То треба завантажити
-
Тоді не знаю як вам допомогти 🤷♀️ цей pdf ще ж треба і заповнювати через цей акробат
-
Доброї ночі. Підкажіть, як додати новонароджену дитину у CRA? Приїхали у 2023, заявки на CAIP/GST/HST відправляли звичним листом в паперовому вигляді, ще до народження дитини. Перші виплати вже отримали, тобто інформація про нас у CRA вже є, але треба додати ще одну дитину 😊 Як то зробити? Доступу до он-лайн акаунту CRA немає
-
Позичте у когось. В мене чомусь акробат ніяк не міг встановитися на мій ноут, купу часу даремно потратив. Довелося позичати у колеги, встановився і все заповнив.
-
Додатково до цих форм треба додати ворк перміти батьків та свідоцтво про народження дитини
-
Вітаємо, Andrii! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Thank you so much sir, you're the best manager ever, you made me to live in my own house I'm so excited about that, I'm short of words I don't know what to say. You made my life so wonderful and sweet thank you t.me/ChristopherSlavinfxt
-
Підкажіть, якщо я втрачу роботу але піду по swm, то які взагалі шанси на пр якщо я буду деякий час шукати нову роботу (або буде перева між новою і старою роботою)? Я маю можливість йти по swo чи swm, але навіть після десятків статей не дуже зрозуміло, що є більш вигідним на практиці, тому й виникло таке питання. Чи вплине вибір на строки розгляду?
-
Вітаємо, Яна! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Коли завгодно. Ви не в Польщі, ви не раб системи тут
-
Теж цікавить, на скільки максимально днів/тижнів/місяців можна виїзджати після номінації і до отримання пр?
-
I received my payout of $10,200 without delay of payment and any attachment of fee, now I can start making more money with the help of 👇 t.me/ChristopherSlavinfxt