Імміграція до Манітоби
-
дякую
-
Таня, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Ясно
-
Паперовий сертифікат можна забрати на 13 день після екзамену або після. Ви коли реєструвалися, там повинно було писати де і як можна забрати результат. Знайдіть їхній номер і зателефонуйте їм.
-
Не можу туди додзвонитися
-
Пане Wes, доброґо дня. Мені дали дві різні відповіді, тому можно продублюю та спитаю вас ще раз🙏 Доброґо дня! Підкажіть будь ласка, як правильно на англійскій мові повинен називатися документ,який підтверджує досвід роботи в Україні? (SWM)Дякую🙏
-
Вам дали абсолютно правильну відповідь вище. В перекладі на англійську той документ буде мати таку назву і це великої ролі не грає, пишіть або Employment Verification, або Letter of Employment За великим рахунком,це одне і те саме…
-
отримала LAA ще минулого тижня, сьогодні заходжу щоб податись на номінацію виходить знову eligibility. що робити?
-
Та назвіть його як хочете) головне це вміст того листа А назви всі синонімічні
-
Дякую. Просто потім хтось написав,що треба назвати refference letter. Тому і перепитую...
-
Відповідати на питання Форми починаються однаково, відповіді мають бути такі самі, як і в ЕОІ Далі відкриються вже форми для заповнення заявки на номінацію
-
Дякую. Я думала,що є якась обов'язкова назва) офіційна
-
Чи є тут такі хто не здав CELPIP.Чи йшли повторно здавати чи можливо на IELTS?
-
Дякую!
-
Дай Бог , в мене знайомі вже 4 місяць чекають . Статус received теж . Можливо з серпня почнуть швидше .
-
Ні, лише received Досі чекаємо на дзвінок від офіцера, бо подались через SWM без англійської. Сподіваюсь, що в наступні декілька тижнів офіцер добереться до нашої справи і все піде швидше))
-
Раніше було десь місяць , мабуть дуже багато аплікацій + відпустки . А статус хоч змінився з received ?
-
Я рекомендую почекатися цього листа від роботодавця і тільки потім заповнювати форми. Сьогодні отримала лист, а NOC прописаний не той який би я сама собі вибрала.
-
Може знаєте як отримати з Польщі? З чого починати?
-
Ага, окей дуже дякую 💛
22 Jan 2023, 05:40
74570/231003
17 minutes ago