Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня,всім в групі! Щось я ніяк не розберуся з перекладом своїх документів) маю на кожному переведеному листі таку печатку від перекладача. Знаю, що це не афідевіт( тобто мої документи не завірені у нотаріуса. Такий переклад підійде? підкажіть будь-ласка, хто вже точно подавався на номінацію і знає)
-
Маю на увазі що виповнилося 18 вже за кордоном. Хотів переконатися, бо завжди можна на один документ менше перекладати 😉
-
В емігрантських колах аффідевітом називається те, що насправді ним не є. Аффідевіт - юридична процедура нотаріального засвідчення, на PR по суті вимагають клятву без аффідевіта, але ми називаємо її аффідевітом) підписи і печатка на ваших документах підходять
-
у мене теж) я питала у двох своїх перекладачів, обидва сказали, ні, аффідевіт в Україні перекладачі не роблять. показала їм, що від них потрібно, вони показали юристам, ті сказали, що це не може вважатися аффідевітом, тому що було зроблено без присутності третьої особи. але клятва перекладача по суті і є аффідевітом в тому сенсі, який вимагається
-
О, супер за роз'яснення, бо якась нерозбериха у мене була з цим поняттям) всі пишуть, афідевіт потрібен, і в той же час що нотаріальне завірення не потрібне , думаю як таке може бути) тепер зрозуміло
-
Я купила курс у них з підготовки до екзамену, він ділитися на 10 частин (10 сетів) питання: на справжньому іспиті питання і послідовність ідентична (6 сет відповідає 6, 5 сет відповідає 5 або listening може бути з 1 reading з 5, speaking з 7)тобто умовно ,сподіваюсь я коректно і правильно сформулювала своє питання
-
Ви велику роботу зробили, щоб розібратися з цим питанням!
-
Звичайно
-
Додаєте лист з поясненням. Для EOI ви його і так не використаєте для отримання балів за Master's degree
-
Відновіть, питання 1 заявки та трішки почекати. Подаєте обо до вишу правоприєника або до мін.обр. якщо такого немає. Якщо архів євакуюваний або був вчасно діджиталізований то все просто. На сайті мін.обр. є детальна інструкція. А вот що робити якщо школа під окупацією, та ще закінчення було за радянських часів ніхто не знає часом?😀
-
Бо диплом спеціаліста не визнається, як магістр - без оцінки. Хоча оцінка дипломів для номінації не потрібна, але якщо ви хочете клеймити освіту за магістра - доведеться робити.